Zagrebačka kantautorka MARY MAY objavila debitantski album
Mary May, Foto: Jakov Lerotić

novo iz hrvatske

Zagrebačka kantautorka MARY MAY objavila debitantski album

Album "Things You Can`t Put Your Finger On" se sastoji od 13 pesama na kojima autorka potpisuje muziku i stihove

Objavljeno: 09:33h

Mary May je zagrebačka kantautorka koja se javnosti prvi put predstavila u aprilu 2018. godine singlom "Softest Tune" koji je jednoglasno osvojio kritičare. Svoju muziku opisuje kao folk amerikanu s elementima popa i bluza. Usledili su nastupi na Indirekt, Bloomsday i Hoomstock festivalima, nakon kojih objavljuje još tri hvaljena singla (Somewhere Else, Let Me Work i A Lot).

Krajem oktobra objavila je svoj album prvenac "Things You Can`t Put Your Finger On" koji je opravdao sva očekivanja te je uvršten među najbolja ostvarenja 2018. godine od strane više relevantnih muzičkih portala.

Album se sastoji od 13 pesama na kojima Mary May potpisuje muziku i stihove, a Mark Mrakovčić produkciju i možete ga poslušati OVDE.

Kantautorka je o albumu rekla sledeće: "Ono kad misliš da ne možeš, da nemaš to u sebi, kad ne možeš uprijeti prstom u to nešto, ali opet znaš da je tu... Ovaj album je poput dnevnika, nalaza krvi, osobne karte. I zastrašujuće je to dati vani, drugim ljudima na raspolaganje, a opet, nema većeg oslobođenja".

BONUS VIDEO: Nikola Vranjković - Marburg (hommo epilepticus) (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.