Riječki rokeri LET 3 u Beogradu i Novom Sadu
Let 3, uvek provokativni, Foto: Promo

najava

Riječki rokeri LET 3 u Beogradu i Novom Sadu

Poznati bend će održati beogradski koncert u SubBeernom centru u četvrtak 27. decembra i dan kasnije u Hali 6 Novosadskog sajma

Objavljeno:

LET 3, riječki rock sastav, nastao još davne 1989. godine, višegodišnjim beskompromisnim delovanjem uspeo je da se nametne kao vrsta folklora, zaštitni znak ne samo grada Rijeke, već čitavog regiona.

U Hali 6 Novosadskog sajma 27. decembra, za koncert Leta 3, koji se u Novi Sad vraća nakon sjajnog nastupa na Ritmu Evrope, publiku će zagrejati Mutant Urban Dance Ansambl. "Ovaj bend neguje rock/punk/fank zvuk, a zarazni rifovi podržani moćnim i energičnim bubnjem i minimalizmom u tekstovima karakterišu sveukupnu sliku benda, uz neizostavnu energiju na bini", navodi se u saopštenju povodom koncerta.

MAiKA
MAiKA foto: Vovka Chudinov

Riječani će u SubBeernom centru 28. decembra imati goste. Sve posetioce zagrejaće MAiKA - novi fenomen na domaćoj sceni. "Srpsko/hrvatsko/crnogorski bend svojom autentičnom kombinacijom Balkana, hitičnih melodija i furiozne energije živih nastupa nastavlja da oduševljava festivalsku publiku, ali i strane booking agencije! Ovaj neobičan bend koristi harmoniku, saksofon, trubu i dva ženska vokala u kombinaciji s razuzdanim ritmovima i elektronskim efektima. Svojim šarmom i divljom energijom MAiKA će osvojiti svaku binu, svačije srce, i nateraće na ples apsolutno svakoga...dok ne padne s nogu", stoji u opisu benda.

Ulaznice za novosadski koncert dostupne su na Gigstix prodajnim mestima i u Mungos CD Shop-u po ceni od 600 dinara, dok će na veče koncerta koštati 800. Ulaznice za beogradski koncert dostupne su po pretprodajnoj ceni od 800 dinara na Eventim prodajnim mestima i u kafeu Šikarica (Skadarska 22, od 16.30 do 00.00)

BONUS VIDEO: Nikola Vranjković - Marburg (hommo epilepticus) (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.