DEJV GROL O PONOVNOM OKUPLJANJU NIRVANE: Duhovno i emotivno iskustvo (VIDEO)
Džoan Džet peva "Smells like teen spirit", Foto: Printscreen Youtube

reunion

DEJV GROL O PONOVNOM OKUPLJANJU NIRVANE: Duhovno i emotivno iskustvo (VIDEO)

"J*beno je zvučalo kao Nirvana"

Objavljeno: 09:54h

Preživeli članovi Nirvane su nedavno nastupili zajedno, i to tek drugi put nakon smrti Kurta Kobejna. Bubnjar Dejv Grol je govorio o tom iskustvu i ponovnom susretu sa Kristom Novoselićem i Petom Smirom.

On je rekao da je sviranje "Smells like teen spirit", drugi put u dve decenije, bilo neverovatno iskustvo.

Grol, Novoselić i bivši gitarista na turnejama benda Pet Smir, koji takođe svira sa Grolom u Foo Fighters, nastupili su na koncertu Nirvane na Cal Jam Festivalu u San Bernandinu.

"Kada smo Pet, Krist i ja seli da prođemo kroz pesme u maloj sobi za probe sa betonskim zidovima, j*beno je zvučalo kao Nirvana", rekao je Grol.

"Bilo je to kao da smo lansirani u svemir", dodao je i nastavio: "Pogledali bismo se i nasmejali, ali emocije su nadirale u talasima jer smo znali da neko nedostaje - a želeli bismo da i dalje možemo da delimo te pesme sa Kurtom".

Dejv Grol, Pet Smir i Krist Novoselić odsvirali su šest pesama sa gostujućim pevačima. Džoan Džet je otpevala pesme "Breed", "Smels like Teen Spirit" i "All Apologies" u duetu s Brodijem Dejlom, dok je Džon Mekoli otpevao "Serve the servants, "Scentless Apprentice" i "In bloom".

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Grupa Turisti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.