NAJLUĐI BIS KOJI JE BEOGRAD ČUO! Gogol Bordello oduvao je baštu SKC-a! (VIDEO)
Foto: Facebook printscreen / Vera Nikolić

KONCERT DŽIPSI PANK ROK ATRAKCIJE

NAJLUĐI BIS KOJI JE BEOGRAD ČUO! Gogol Bordello oduvao je baštu SKC-a! (VIDEO)

Koncert se završio neverovatnim bisom frontmena benda Judžina Haca na krovu!

Objavljeno: 14:31h

U prepunoj bašti SKC-a sinoć je održana neverovatna svirka - džipsi pank-rok bend Gogol Bordello beogradskoj publici priredio je koncert za pamćenje.

Koncert se završio neverovatnim bisom frontmena benda Judžina Haca na krovu, onda bend se zatim i družio sa fanovima u Resavskoj ulici!

Pogledajte bis:

Gogol Bordelo je tokom karijere duge 20 godina zabeležio nastupe na brojim značanim svetskim festivalima i stekao status velike koncertne atrakcije. Svirka koja je trajala sat i 50 minuta donela je nestvarnu energiju sa bine, dok ni publika nije krila oduševljenje.

Fascinantni ukrajinski frontmen Judžin Hac, otkačeni ruski violinista Sergej Rjabcev, pevačica i perkusionistkinja Pamela Rasin koja predstavlja pravu energetsku bombu na bini, i ostatak ekipe izmamili su horsko pevanje refrena već na drugoj pesmi "Not A Crime", te odmah zatim i u zaraznom hitu "Wonderlust King".

Ska, rege, pank, gipsy i još mnogo toga se prelivalo stvarajući krosover toliko blizak ovom podneblju. Stoga obožavaoci nisu dobijali ni minimalnu šansu da predahnu dok su se smenjivale "Never Young", "Saboteur Blues", "My Companjera", "Alcohol"...

Nakon završetka koncerta, Judžin je na glasne pozive uporne publike, iz garderobe izašao kroz prozor na krov nadstrešnice SKC-a, odakle je priredio neformalni bis sa akustičnom gitarom uz horsko pevanje Beograđana. Hac se potom družio sa fanovima na ulici ispred SKC-a!

"Hvala Beograde!... Prvi nastup na balkanskom delu turneje 'Seekers And Finders 2018', na ulicama mitskog Beograda", navodi Gogol Bordello na svojoj zvaničnoj fejsbuk strani.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.