ISTRA JE GORELA, OVAKVO LUDILO U HRVATSKOJ SE NE PAMTI! Tri dana na Sea Star festivalu u Umagu su nešto najbolje što nam se desilo (FOTO)(VIDEO)
Foto: Promo

exit

ISTRA JE GORELA, OVAKVO LUDILO U HRVATSKOJ SE NE PAMTI! Tri dana na Sea Star festivalu u Umagu su nešto najbolje što nam se desilo (FOTO)(VIDEO)

Prvi partiji krenuli su još u četvrtak, a pun kapacitet dostignut je već u petak uz nastup svetskog hitmejkera Robina Schulza

Objavljeno:

Na drugom po redu Sea Star festivalu, koji je održan od 24. do 27. maja u prekrasnoj laguni Stella Maris u Umagu, na desetine hiljada muzičkih hodočasnika tokom četiri dana prošlo je kroz festivalske kapije, neumorno se zabavljajući na 16 festivalskih zona, od čega čak sedam bina ispunjenih plesnom muzikom i fanovima željnim prvog velikog letnjeg festivala na otvorenom!

Epicentri zbivanja očekivano su bili spektakularna i dvostruko veća nego prošle godine glavna bina Addiko Tesla Stage, te najvreliji amfiteatar ovog vikenda - Nautilus Arena. Istru su ovog vikenda, pored toplog, sunčanog vremena i visokih temperatura, zapalila i vodeća svetska imena kao što su Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Filatov & Karas, Ofenbach, Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven te sjajna postava iz regije Tram 11, Edo Maajka & Band, Nipplepeople, Sajsi MC, Senidah, Krešo Bengalka, Dječaci, Detour i brojni drugi!

Prvi partiji krenuli su još u četvrtak, a pun kapacitet dostignut je već u petak uz nastup svetskog hitmejkera Robina Schulza, koji je do vrha napunio glavnu binu Addiko Tesla Stage.

Prethodio mu je jednako odličan nastup ruskog hit tandema Filatova & Karasa, dok samo finale ove festivalske noći nije moglo proći bez trance magija Paul Van Dyka čija je himna "For An Angel" izazvala pravu katarzu uz prve zrake sunca nad umaškom lagunom Stella Maris!

Hurts
Hurts foto: Promo

Prava putujuća ludnica zvana Dimitri Vegas & Like Mike dovela je sutradan publiku do krajnje erupcije, a njihov nastup bio je savremeni ekvivalent stadionskom rok spektaklu! Savršen uvod za njihov nastup pružili su francuska klupska senzacija Ofenbach, koja je bacila čitavu lagunu Stella Maris u euforiju svojim radijskim hitovima poput “Be Mine” i “Katchi”.

I britanska scenska atrakcija, grupa Hurts, istu noć je izvela vrlo emotivan nastup uz svoje najveće hitove i žestoke gitarske deonice koje su podsetile zašto važe za jedan od najboljih koncertnih bendova današnjice.

Sea Star je opravdao titulu najboljeg novog festivala u Hrvatskoj i na najbolji mogući način "Sea-startao" dugo festivalsko leto u regionu čija je najviša tačka svakako njegov matični EXIT festival od 12. do 15. jula, koji ove godine ponovo ponosno nosi titulu zvanično najboljeg velikog festivala Evrope! Posetioci su u Umag stigli iz preko 40 zemalja sveta, kako iz celog regiona i gotovo svih EU zemalja, tako i iz udaljenih destinacija kao što su Argentina, Kolumbija, Čile, ali i Rusija, Finska i Kina!

Više od 70 izvođača zaokružilo je spektakularan program ovogodišnjeg festivala, a ni najveći headlineri nisu odoleli čarima istarske obale, te su zvezde kao što su momci iz Hurts i Filatov & Karas oduševljeno pozdravljali fanove sa svojih Instagram profila i delili s njima utiske, upoređujući sebe sa serijom Baywatch i hvaleći prekrasni Umag!

Oproštajni party Sea Star festivala u nedelju bio je savršen zaključak i već s prvim zracima sunca pred publiku je izašao banjalučko-sarajevski DJ dvojac After Affair, te beogradski techno bard Dejan Milićević, slovenski majstor Aney F i splitske nove nade AM:PM u "live" formatu!

Sledeća stanica EXIT Freedom karavana je od 31. maja do 2. juna u bajkovitom gradiću Temišvaru, kada će biti održan Revolution festival, a potom se selimo na Petrovaradinsku tvrđavu za osamnaesto izdanje EXIT festivala od 12. do 15. jula. Festivalsko leto završava se u tirkiznoj uvali Buljarica, za peto izdanje Sea Dance festivala, u novom terminu od 30. avgusta do 1. septembra.

Vidimo se uskoro!
Vidimo se uskoro! foto: Promo

Bonus video

TOLIKO DOBRI DA BOLI: Hurts oduvao Umag!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.