JA SAM ANTIHEROJ KAO TONI SOPRANO: Najpopularniji SRPSKI GLUMAC priča o SVETU u kojem su KRIMINALCI idoli MLADIH!
Ne kažem da je nemoguć, ali je to, kao uostalom i ovaj svet, uvek u Božijim rukama., Foto: Promo

u prvom licu

JA SAM ANTIHEROJ KAO TONI SOPRANO: Najpopularniji SRPSKI GLUMAC priča o SVETU u kojem su KRIMINALCI idoli MLADIH!

On ima mogućnost da postane kultni lik koji se pamti

Objavljeno: 11:06h

Ovih dana pala je poslednja klapa filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje", koji publika sa nestrpljenjem očekuje. Posle filma, očekuje se i serija i niko ne sumnja da će, kao i kada je emitovana serija "Južni vetar", nedeljom ulice biti puste. Svi čekamo kojim putem će krenuti Maraš, Baća i Car... O tome nam priča glavni junak priče koja je pred vama - Miloš Biković.

Kome je namenjen "Južni vetar 2"? Kritičari kažu - generacijama lišenim vezanosti za veliki ekran, koja je drastično izmenila gledalačke navike i koja svu energiju, smisao, životnu filozofiju, sistem vrednosti crpi na platformi IDJ Videos. Šta vi kažete?

foto: Promo

- Ne, nije namenjen samo tim generacijama. To se vidi kroz činjenicu da smo posle skoro deset godina vratili publiku u bioskope i imali više od milion gledalaca, i to kada je u pitanju samo prvi deo filma. "Južni vetar" nije namenjen ni samo IDJ klincima. Upravo suprotno. Namenjen je svima, a pre svega onima koji vole dobar i uzbudljiv film takvog žanra.

Zašto je Petar Maraš postao ikona, idol tinejdžera?

foto: Promo

- Ne bih rekao da je postao idol, pre možda neka vrsta kultnog junaka, jer se dobro uklapa u neku arhetipsku predstavu o mangupu ili lošem momku sa ovih prostora. On ima mogućnost da postane kultni lik koji se pamti, i koji je simpatičan, iako je antiheroj, neko poput filmskih junaka kao što su Toni Montana, Toni Soprano, Majkl Korleone... Svi oni su postali kultni junaci filmskih ostvarenja u kojima su glavni likovi, pa tako i Petar Maraš.

Toni Soprano
Toni Sopranofoto: Printscreen

Neko ko vas dobro poznaje, vaš brat, Mihailo Biković, iguman Manastira Jovanje, rekao je za vas da ste duboko utemeljeni u pravdoljublju. "Nova realnost" je sintagma kojom smo bombardovani ovih dana, stvarnost se potpuno izmenila. Nepoznate su nam mnoge okolnosti kao i uzusi po kojima funkcioniše svet. Ima li nade za pravdu u ovo doba novog "veltšmerca"?

foto: Printscreen Instagram

- Pravda, kako je vidimo i dožiljavamo, nije nešto što mi, kao ljudi ograničeni u svojoj smrtnosti, možemo da merimo i ocenjujemo i budemo merodavni. Mi možemo samo da imamo osećaj za pravdu, ali je i on često varljiv. Ne kažem da je nemoguć, ali je to, kao uostalom i ovaj svet, uvek u Božijim rukama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.