OGLASIO SE MILOŠ BIKOVIĆ NAKON ŠTO JE PROGLAŠEN SRPSKIM PLAĆENIKOM U JERMENIJI: Ovo je jako neozbiljno i sramotno!
Miloš Biković, Foto: Printscreen

pobrkani lončići

OGLASIO SE MILOŠ BIKOVIĆ NAKON ŠTO JE PROGLAŠEN SRPSKIM PLAĆENIKOM U JERMENIJI: Ovo je jako neozbiljno i sramotno!

Osvanula Bikovićeva fotografija nastala tokom snimanja filma Košare uz komentar Srpski plaćenik Aleksa Đurić viđen je u Jermeniji...

Objavljeno:

Srpski glumac Miloš Biković je, ni kriv ni dužan, umešan u konflikt u Nagorno Karabahu gde se prethodnih dana vode žestoki okršaji. Biković je na društvenim mrežama proglašen za "sprskog plaćenika u Jermeniji" i angažovanog od strane ruske plaćeničke vojske "Vagner". Miloš Biković je za "Blic" u svom šaljivom maniru prokomentarisao ovu neverovatnu situaciju.

foto: Printscreen twitter

- U pauzama snimanja "Južnog vetra", reklame i predstave u BDP, ja tako, ponekad, obučem uniformu i odem da uspostavim mir tamo gde je to potrebno - prokomentarisao je ovaj nesporazum Miloš Biković u očigledno šaljivom tonu.

Miloš Biković je, na kraju, poentirao.

foto: printscreen

- Sad ozbiljno: derindusunce.org ne znam zašto ste okačili sliku sa snimanja filma... smešno i neozbiljno za jednu vrlo ozbiljnu temu - poručio je Biković koji je već nedelja u Srbiji, gde snima nastavak filma „Južni vetar“ pod nazivom „Ubrzanje“.

A sve je počelo kada je na Tviter nalogu turskog sajta derindusunce.org osvanula Bikovićeva fotografija nastala tokom snimanja filma "Košare" uz komentar: "Srpski plaćenik Aleksa Đurić viđen je u Jermeniji... Vagner nije daleko".

Vagner je inače ruska plačenička vojska koju Kremlj ne priznaje, ali se (pre)često borci angažovani po ugovoru od strane ove privatne vojske nalaze u područjima u kojima ruska vojska nije zvanično prisutna, poput Libije ili delova Sirije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.