NEKA VODA UVEK BUDE ČISTA: 22. Međunarodni festival podvodnog filma u Beogradu
Iz morskih dubina, Foto: Promo

za ljubitelje ronjenja

NEKA VODA UVEK BUDE ČISTA: 22. Međunarodni festival podvodnog filma u Beogradu

Moto Festivala je "Neka vode uvek budu čiste", a filmovi koji će se prikazati na Festivalu su edukativnog karaktera i doprinose razvijanju ekološke svesti

Objavljeno:

Međunarodni festival podvodnog filma u Beogradu biće otvoren 14. decembra u 18 sati u Jugoslovenskoj kinoteci i trajaće do 16. decembra.

Ovo je jedinstvena prilika da zavirite u podvodni svet i da saznate više o tome kroz filmove, fotografije, sastanke sa autorima i ostalim podvodnim avanturistima i entuzijastima.

foto: Promo

Međunarodni Festival Podvodnog Filma u Beogradu održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva za kulturu Republike Srbije i Sekretarijata za kulturu Grada Beograda i Saveza ronilaca Srbije - SOPAS.

Moto Festivala je "Neka vode uvek budu čiste", a filmovi koji će se prikazati na Festivalu su edukativnog karaktera i doprinose razvijanju ekološke svesti i širenju znanja o potrebi zaštite životne sredine.

Filmovi se takmiče u dve kategorije, PC PRO CATEGORY (professional productions) velike produkcije TV kuća i IC Film category: IC INDEPENDENT CATEGORY (amateur film makers independent producers) nezavisni producenti.

Selekcioni žiri je odabrao 68 fimova IC kategorije i 14 filmova PC kategorije od pristiglih filmova.

U okviru festivala biće održana izložba podvodnih fotografija Ivane Orlović Kranjc.

BONUS VIDEO:ČAROLIJA NA LEDU: Čuvena BAJKA o Snežani i sedam patuljka u Štark areni!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.