Serija Narcos se seli u Meksiko, a objavljen je i trejler! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

RESTART franšize

Serija Narcos se seli u Meksiko, a objavljen je i trejler! (VIDEO)

Premijera će biti 16. novembra

Objavljeno: 14:08h

Prve dve sezone popularne serije Narcos bavile su se likom i delom Pabla Eskobara, najpoznatijeg narko-dilera 20. veka. Kada je na kraju druge sezone Eskobar ubijen, serija je počela da se bavi rivalskim Kali kartelom, koji je preuzeo najveći deo tržišta nakon njegove smrti.

Prateći događaje na narko tržištu u stvarnom životu, i tvorci serije su odlučili da radnju premeste u Meksiko, odakle dolaze najpoznatiji narko dileri današnjice, poput El Čapa. Međutim, nije sve išlo po planu: tokom traženja lokacije za snimanja, ubijen je skaut Karlos Munjoz Portal, dok je Eskobarova familija tužila autore. Mreža Netflix, na kojoj se emituje serija, zbog toga se odlučila za svojevrstan novi start. Umesto 4. sezone, najavljuju "novu seriju" pod nazivom "Narcos: Mexico". Premijera će biti 16. novembra.

U skladu sa narativom karakterističnim za prethodne sezone, Narcos: Mexico se bavi usponom Gvadalahara Kartela. Majkl Penja tumači agenta DEA na tajnom zadatku, koji istražuje vođu organizacije Feliksa Galjarda, u tumačenju Dijega Lune.

BONUS VIDEO: Film "Izgrednici" Dejana Zečevića izabran za srpskog kandidata za Oskara

(Espreso.co.rs / Thrillist.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.