PLJUJETE PO VELIKIM SRPSKIM GLUMCIMA, ALI PAZITE! Srđan Dragojević brutalno izvređao sve koji napadaju Sergeja i Đurička!
Srđan Dragojević brutalno izvređao sve koji napadaju Sergeja i Đurička, Foto: Beta Milan Obradović, Fonet

bez dlake na jeziku

PLJUJETE PO VELIKIM SRPSKIM GLUMCIMA, ALI PAZITE! Srđan Dragojević brutalno izvređao sve koji napadaju Sergeja i Đurička!

Dragojević je naglasio da poštuje umetnike koji su pre svega "veliki ljudi"

Objavljeno:

Reditelj Srđan Dragojević veoma je aktivan na Tviteru, gde često iznosi svoje stavove u vezi aktuelnih političkih dešavanja u zemlji, a često se "osvrne" i na predstavnike vlasti za koje ne štedi reči.

Ipak, ovog puta je rešio da odbrani glumce koji su politički aktivni i koji nemaju problem da iznesu svoje mišljenje ili stav. On zapravo smatra kako umetnik treba da ima stav kakav god on bio, ali ne samo kada je u pitanju podrška vlasti.

Takođe je naglasio da poštuje upravo ovakve umetnike koji su kako je rekao pre svega "veliki ljudi".

Ovog puta, Dragojević je ironično napisao kako glumci sa stavom čine veliki "zločin" jer iznose svoj stav umesto da "bekeću, mekeću, guču, muču, gurnu glavu u pesak".

Nakon što je Dragojević napisao tvit, usedila je lavina komentara. Dok ga neki podržavaju i razumeju, drugi smatraju da glumce poput Sergeja i Đurička ne treba braniti zbog količine vulgarnosti koji prate njihove stavove.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.