ŠOK NA KRAJU DRUGE SEZONE UBICA MOG OCA: Novo ubistvo i to jednog od najomiljenijih glavnih likova u seriji!
Vuk Kostić u seriji glumi velikog šmekera, Foto: Print Screen

Ovo niko nije očekivao

ŠOK NA KRAJU DRUGE SEZONE UBICA MOG OCA: Novo ubistvo i to jednog od najomiljenijih glavnih likova u seriji!

Druga sezona popularne serije „Ubice mog oca“ završava se večeras, a kako saznajemo, gledaoce će šokirati smrt jednog od najomiljenijih glavnih junaka

Objavljeno:

U jedanaestoj epizodi publika je gledala uzbudljive scene borbe između Branke i Ruže, početak suđenja Nataliji Despotović i dalje zbližavanje forenzičara Rade i Save, kojeg je ona iskoristila da uzme otisak njegovog ključa.

Poslednja, dvanaesta epizoda donosi odgovore na neka pitanja koja su postavljena u drugoj sezoni, a inspektorski tandem konačno otkriva ko im i zašto radi o glavi.

Mirko i Aleksandar i dalje su u potrazi za pravdom jer druga sezona najverovatnije i dalje neće dati odgovore ko je ubio Milicu Despotović i ko je otac, tako da će se priča nastaviti. Gledaoce očekuju još dve sezone, a pred inspektorima je još jedno ubistvo i nova iskušenja.

Ako gledaoci nisu bili u mogućnosti da prethodnih sedmica na TOP kanalu prate drugu sezonu „Ubica mog oca“, moći će to već od sutra, 6. marta od 22 sata, ali na Prvoj TV, koja će utorkom emitovati sve epizode.

Bonus video:

Redakcija Espresa je trčala sa Igorom Kovačevićem u akciji SMS za kilometar!

(Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.