Rođena nova festivalska zvezda Evrope: 50.000 fanova za prvi Sea Star u Umagu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: BennyGasi

zasijala nova zvezda

Rođena nova festivalska zvezda Evrope: 50.000 fanova za prvi Sea Star u Umagu! (FOTO) (VIDEO)

Nakon četiri nezaboravna dana, od 25. do 28. maja, uz spektakularne nastupe završeno je prvo izdanje Sea Star Festivala u sunčanoj laguni odmarališta Stella Mari

Objavljeno:

EXIT Leto ljubavi, koje spaja čak četiri zemlje regiona, počelo je na najbolji mogući način i lansiralo novu sjajnu zvezdu na festivalskom nebu Evrope, a Sea Star je opravdao titulu jednog od najiščekivanijih festivala na Jadranu.

Prekrasna laguna Stella Maris dom je Sea Star Festivala, gde se u četiri dana izmenjalo 70 izvođača, a uvertira u sve je bio nulti dan s kojim je još jednom potvrđena posebna veza Sea Stara i Umaga, grada koji se pokazao kao izvrstan domaćin posetiocima iz svih krajeva sveta.

Pogledajte kako je bilo na otvaranju:

Veliki pečat na ceo festival stavio je kultni i eksplozivni The Prodigy koji je pred euforičnom publikom prikazao očekivano spektakularan nastup, a Umagu već posle prve numere udahnuo autentični EXIT duh koji sad stanuje i u Istri. Živa legenda plesne muzike Fatboy Slim potvrdio je da je nenadmašni house majstor čiji će nastup ostati upamćen najmanje koliko i plejada hitova kojom je raspametio desetine hiljada ljudi u Stella Marisu.

EXIT Leto ljubavi zapljusnuo novi talas hedlajnera Sea Star i Sea Dance festivala! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.