STEFANOVIĆ PORUČIO GRAĐANIMA MIRIJEVA: Ne glasajte za male koalicije
Ministar Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

apelovao

STEFANOVIĆ PORUČIO GRAĐANIMA MIRIJEVA: Ne glasajte za male koalicije

Poslednjih nekoliko godina, dolaskom Srpske napredne stranke na vlast, imali smo priliku da vidimo intenzivnije ulaganje u opštinu Zvezdara

Objavljeno:

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas u Mirijevu da građani treba da glasaju sa listu Aleksandara Vučića, jer ona garantuje nastavak rada na infrastrukturnim projektima, a da ne daju glas grupama građama i malim koalicijama, jer će od toga koristi imati samo ljudi na tim listama.

Samo glas za listu „Aleksandar Vučić - za našu decu“ može da pomogne da brže realizujemo velike infastrukturne projekte, da građani u Mirijevu i u svakom drugom naselju osete brigu vlasti o njima, istakao je Stefanović.

On se osvrnuo i na ono što je prethodnih godina za građane uradila vlast na Zvezdari, koju je predvodila Srpska napredna stranka.

„Poslednjih nekoliko godina, dolaskom Srpske napredne stranke na vlast, imali smo priliku da vidimo intenzivnije ulaganje u opštinu Zvezdara, ali svakako da imamo još mnogo toga da uradimo", kazao je Stefanović, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.