Poništena izborna lista Nebojše Zelenovića! SNS: Moraće sve od početka
Foto: Fondacija Novak Đoković

ŠABAC

Poništena izborna lista Nebojše Zelenovića! SNS: Moraće sve od početka

Time je dokazano da je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović sa svim predstavnicima vlasti, koji ga podržavaju na nezakonit način prikupio potpise

Objavljeno: 16.05.2020. 13:55h
  • 1

Poverenik Srpske napredne stranke za Šabac i prvi na listi SNS - a na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu dr Aleksandar Pajić pozdravio je presudu Upravnog suda u Beogradu kojom se usvaja žalba i poništava izborna lista "Nebojša Zelenović - Šabac je naš", koju je donela Gradska izborna komisija.

Time je dokazano da je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović sa svim predstavnicima vlasti, koji ga podržavaju na nezakonit način prikupio potpise sugrađana. Zelenović će u narednom periodu morati da ponovi sve izborne radnje, za koje je dokazano da ih je radio nezakonito, ocenio je dr Pajić.

Takođe, sa ponosom ističem da je lista Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić - Za našu decu" proglašena u Šapcu i da ćemo na glasačkom listiću biti pod brojem jedan i na republici i na lokalu, precizirao je poverenik Srpske napredne stranke za Šabac.

foto: Zorana Jevtić

U nastavku konferencije, Pajić je upozorio na skandaloznu kupovinu glasova, koju u Šapcu sprovodi Nebojša Zelenović sa saradnicima, koji ucenjuju čak 43 ljudi privremeno zaposlenih u Domu zdravlja. Zelenović sa saradnicima od njih traži da Pokretu Zapadna Srbija donesu siguran glas, kako bi dobili stalno zaposlenje.

Srpska napredna stranka obaveštava javnost da o ovom kriminalnom aktu ima sve podatke i poziva nadležne organe da hitno reaguju i spreče kršenje zakona. Takođe, ističe Pajić, moramo zaštiti sve mlade ljude, žrtve Zelenovićevih manipulacija i pokušaja skupljanja jeftinih političkih poena.

Na razne podlosti smo navikli od aktuelne gradske vlasti, ali pretnje, ucenjivanje i politička zloupotreba mladih Šapčana i njihovih porodica mora da alarmira celokupnu javnost.

"Već 21. juna glasom za listu Aleksandar Vučić - Za našu decu, oteraćemo štetočinsku vlast, a Šabac će po oslobođenju ponovo postati grad slobode, pravde i jednakosti, grad u kome se mladi zapošljavaju, jer to zaslužuju, a ne zato što ih Dušan Petrović i Nebojša Zelenović ucenjuju da glasaju za njihovu propalu politiku."

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media