POKS: Uvešćemo besplatni internet, ali neki koji će da radi
Stefan Radivojević, Foto: Promo

Beogradski izbori 2018.

POKS: Uvešćemo besplatni internet, ali neki koji će da radi

Besplatan bežični internet danas je neophodnost, kako zbog naših sugrađana, tako i zbog povećanog broja turista koji posećuju naš grad - rekao je Radivojević

Objavljeno: 27.02.2018. 13:45h

Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) najavio je danas da će, posle izbora, u gradskom parlamentu Beograda pokrenuti inicijativu da se na javnim prostorima uvede besplatni internet, ali onaj koji će raditi, za razliku od sličnih dosadašnjih pokušaja.

- U Beogradu su već postojali slični i bezuspešni pokušaji pokretanja besplatne bežične mreže u gradskom prevozu. Danas, tek u ponekim autobusima ima interneta, kao da ga ni nema s obzirom na 'kvalitet' signala. Ovako važan projekat ne može i ne sme da ostane prazna populistička priča. Besplatan bežični internet danas je neophodnost, kako zbog naših sugrađana, tako i zbog povećanog broja turista koji posećuju naš grad - rekao je kandidat za odbornika POKS Stefan Radivojević.

Kako se navodi u saopštenju, Radivojević je u saopštenju naveo da mnoge stranke govore o Beogradu kao o svetskoj metropoli i "razbacuju se milijardama" na izgradnju metroa i preambiciozno predstavljaju razne nerealne projekte i grandiozne investicije koje nije moguće sprovesti ni za tri mandata. 

- Mi se ne krijemo iza mogućnosti, već pričamo konkretno. Ukoliko nam gradjani pruže priliku, Beograd će dobiti bežični internet u opštinama, školama, bolnicama, gradskim trgovima, parkovima i drugim javnim prostorima i ustanovama - rekao je Radivojević.

Bonus video: 

Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media