POKS: Izbori u Beogradu prvi korak u promeni oblika vladavine u Srbiji
Predrag Marković veruje u obnovu kraljevine, Foto: Filip Plavčić

završna konvencija

POKS: Izbori u Beogradu prvi korak u promeni oblika vladavine u Srbiji

Kandidat POKS-a za gradonačelnika Beograda Vojislav Mihailović rekao je da glavni grad treba da postane lokomotiva razvoja Srbije

Objavljeno: 25.02.2018. 18:20h

Nosilac liste Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) na beogradskim izborima Predrag Marković izjavio je danas da je glasanje u Beogradu samo prvi korak u promeni oblika vladavine u Srbiji.

On je na završnoj predizbornoj konvenciji POKS-a u Beogradu rekao da taj pokret traži obnovu kraljevine jer traži obnovu porodice.

- Ako danas jedina narodna dinastija koju imamo, dinastija Karađorđević, živi kao podstanar u svom domu - kakva je nada za Srbiju? Danas je u Srbiji rođen princ, a ubuduće će se sva naša deca rađati u Srbiji, kada bude kraljevina - kazao je Marković a preneo Pokret obnove krajevine Srbije.

Kandidat POKS-a za gradonačelnika Beograda Vojislav Mihailović kazao je da glavni grad treba da postane lokomotiva razvoja Srbije.

- POKS želi Beograd kojim će se ponositi cela Srbija, moderan i gospodski kakav je bio u vreme kraljevine. Na ovim izborima počinjemo borbu za prestonicu i sve građane koji žive u njoj, kako bi Beograd postao lokomotiva razvoja Srbije - kazao je Mihailović.

Bonus video:

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media