Beogradski odbor SNS: Đilas vodi kampanju laži i manipulacije
SNS, Foto: Marina Lopičić

izbori u beogradu

Beogradski odbor SNS: Đilas vodi kampanju laži i manipulacije


Beogradski odbor SNS je u saopštenju naveo da je Đilas ostavio "nefunkcionalne podzemne kontejnere koje su platili šest miliona evra da bi propadali kroz njih".

Objavljeno:

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) kritikovao je danas kandidata za gradonačelnika izborne liste "Beograd odlučuje - ljudi pobeđuju" Dragana Đilasa, ocenivši da "vodi kampanju laži i manipulacije", ali da građani Beograda "pamte ono što je ostavio za sobom". Povodom Đilasove izjave da garantuje da će, u slučaju da izborna lista koju predvodi udje u gradsku vlast, u naredne četiri godine u Mirijevu biti izgrađena još jedna osnovna škola i najmanje jedno obdanište, beogradski odbor SNS je saopštio da on može da garantuje građanima novo zaduživanje Beograda, neplaćene replike, "Pazl-gradove" i rijaliti programe od kojih nemaju ništa. Beogradski odbor SNS je u saopštenju naveo da je Đilas ostavio "nefunkcionalne podzemne kontejnere koje su platili šest miliona evra da bi propadali kroz njih". - Sećaju se i ostalih nameštenih poslova koji su ispraznili gradsku kasu, a napunili njihove džepove, poput rekonstrukcija ulica koje su preplaćene po nekoliko miliona dinara narodnih para - naveo je beogradski odbor SNS.

Beogradski odbor SNS je izrazio uverenje da će gradjani Beograda 4. marta izabrati politiku koja razvija, modernizuje i uredjuje Beograd, politiku koja brine o gradjanima i njihovim potrebama i koja ravnomerno zavija glavni grad Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.