Đilas poručio vlasti: Da se bave Beogradom, interesom građana i da šetaju gradom
Dragan Đilas, Foto: Fonet

Beogradski izbori 2018.

Đilas poručio vlasti: Da se bave Beogradom, interesom građana i da šetaju gradom

- Da se bave Beogradom, interesom građana i da šetaju gradom umesto što svojim limuzinama samo prolaze, znali bi za sve to - poručuju naprednjaci

Objavljeno:

Srpska napredna stranka (SNS) upitala je danas Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića "kod koga je u džepu završilo 22 miliona evra koja su bila predviđena za izgradnju infrastrukture za naselje Stepa Stepanović, kao i zašto su uspeli da izgrade svega 30 odsto celokupnog projekta.

- Lopovsko-tajkunska koalicija-Đilas, Šapić, Janković, Limunov Jeremić, Šutanovac i ostali hohštapleri, zarad jeftinih političkih poena lažu i manipulišu građanima kada god govore o naselju Stepa Stepanović - saopštio je SNS.

Naprednjaci istuču da su upravo u naselju Stepa Stepanović otvorene novoizgrađena škola "Danilo Kiš", vrtić "Mala sirena", otvorena je pošta, besplatno klizalište za sve Voždovčane, i da je upravo odgovorna vlast predvođena SNS-om uvela autobusku liniju 49.

- Da se bave Beogradom, interesom građana i da šetaju gradom umesto što svojim limuzinama samo prolaze, znali bi za sve to - poručuju naprednjaci.

Kako kažu, da su se "Đilas i njegov najbliži saradnik Šapić bavili Beogradom i potrebama građana, a ne punjenjem vlastitih džepova, ispumpavanjem novca iz gradskih preduzeća i zaduživanjem prestonice za 1,2 milijarde evra, ne bi stanovnici naselja Stepa Stepanović morali da čekaju tim SNS da im obezbedi osnovne životne potrebe".

- Umesto da obmanjuju Voždovčane, neka pošteno kažu da je SNS pored uređenja grada, izvođenja infrastrukturnih radova 550 kilometara asfaltiranih ulica, 396 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, vratila polovinu duga koji su Đilas i Šapić ostavili čak i našoj deci - kažu u SNS.

Bonus video:

Espreso intervju, Ksenija Radovanović i Dobrica Veselinović, Ne davimo Beograd

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.