OPŠTINSKI ODBOR NOVE SRBIJE PRISTUPIO SNS! Irena Vujović: Svi su dobrodošli
Foto: Printscreen

Beogradski izbori 2018.

OPŠTINSKI ODBOR NOVE SRBIJE PRISTUPIO SNS! Irena Vujović: Svi su dobrodošli

- U poslednjih nekoliko meseci postoji apsolutno neslaganje sa politikom koju vodi centrala stranke Nova Srbija - stoji u saopštenju

Objavljeno:

Opštinski odbor Nove Srbije na Savskom vencu pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, saopštio je danas beogradski odbor SNS-a.

Prema navodima dosadašnjeg rukovodstva Nove Srbije na toj opštini, "jedina politika koja vodi boljitku i napretku Beograda i Savskog venca jeste ona za koju se zalažu Aleksandar Vučić i njegov tim", te se dodaje da je to "tim kojem žele da pripadaju".

- U poslednjih nekoliko meseci postoji apsolutno neslaganje sa politikom koju vodi centrala stranke Nova Srbija - stoji u saopštenju u kojem se dodaje da nisu spremni da podrže kandidaturu Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića, "koji su uništili Beograd, ispraznili gradsku kasu i Beograd zadužili za 1,2 milijarde evra, a za sebe obezbedili ličnu korist i bogatstvo".

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović navela da je u SNS dobrodošao svako ko je spreman da interese građana stavi ispred ličnih i da se bori za prosperitet Beograda, Savskog venca i za bolji život svih građana.

Bonus video: Espreso intervju, Ksenija Radovanović i Dobrica Veselinović, Ne davimo Beograd

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.