PREDATA LISTA MUAMERA ZUKORLIĆA: Kandidat za gradonačelnika je profesor Nenad Prokić
Foto: Filip Plavčić

sad je zvanično!

PREDATA LISTA MUAMERA ZUKORLIĆA: Kandidat za gradonačelnika je profesor Nenad Prokić

Kako je istakao, na listi za odbornike Skupštine grada Beograda je 39 kandidata, te je zahvalio svima koji su pružili podršku stranki koja po prvi put dolazi u Beograd

Objavljeno:

Predstavnici liste "Dr Muamer Zukorlić - Stranka pravde i pomirenja" predali su danas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške Beograđana za izbore koji su zakazani za 4. mart.

Nosilac liste i kandidat za gradonačelnika je dramski pisac i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti Nenad Prokić.

Nakon predaje dokumenata članovima GIK-a, Prokić je u izjavi medijima rekao da se u Srbiji već dugo govori o potrebi za novom politikom, te da je politika ove manjinske stranke "jedan novi sveži start" u Srbiji.

"Evo sada Srbija ima jedan novi sveži start, ima jednu manjinsku stranku koja želi da postane multietnička, jer manjinske grupacije bolje lociraju probleme društva i mislim da će to dosta pomoći Srbiji da se prevaziđu problemi i da se uspostavi jedan novi odnos i jedna bolja budućnost", rekao je Prokić.

Kako je istakao, na listi za odbornike Skupštine grada Beograda je 39 kandidata, te je zahvalio svima koji su pružili podršku stranki koja po prvi put dolazi u Beograd.

"Nemamo gradski odbor, nemamo opštinske odbore, nemamo infrastrukturu koju imaju sve ostale stranke, ali zato imamo požrtvovane ljude", istakao je Prokić.

Bonus video:

Ovako su uhapsili grupu koje je ukrala 14 hiljade evra

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.