Antić u kampanji razgovarao sa mladim socijalistima
Aleksandar Antić, Foto: Marina Lopičić

Beogradski izbori 2018.

Antić u kampanji razgovarao sa mladim socijalistima

Digitalno doba i nove tehnologije otvaraju šansu da Beograd postane metropola novog doba i da zaista bude lokomotiva razvoja cele Srbije

Objavljeno: 31.01.2018. 15:21h

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma, razgovarao je sa omladinom Socijalističke partije Srbije, i poručio da nove tehnologije i naučno tehnološka revolucija otvaraju novu perspektivu razvoja Beograda i Srbije.


- I u tome mi u Socijalističkoj partiji Srbije, i ja lično, vidimo nove razvojne šanse koje će, pre svega omogućiti mladim ljudima, tehnološki pismenim i talentovanim, da ostanu u ovoj zemlji i da ovde grade svoju budućnost? -  rekao je Antić.


Politiku podsticaja za privatne inicijative koju ovaj grad već ima treba proširiti novim programima za start-up kredite, za mlade ljude koji imaju ideje i žele da pokrenu svoj biznis.


Ta vrsta konkretne podške kreiraće ambijent i uveriti mlade ljude da će im grad obezbediti sistemsku podršku da rade i da se dokazuju.


Digitalno doba i nove tehnologije otvaraju šansu da Beograd postane metropola novog doba i da zaista bude lokomotiva razvoja cele Srbije i "zato moramo biti otvoreni za nova rešenja i stvoriti takav ambijent da Beograd postane lider u primeni savremenih tehnologija -  zaključio je Antić.

Bonus video: 

Espreso intervju, Boško Obradović i Saša Radulović

(Espreso.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media