Aleksandar Antić: U ovom gradu ne sme da bude gladnih, ne sme da bude bespomoćnih
Foto: Marina Lopičić

beogradski izbori 2018.

Aleksandar Antić: U ovom gradu ne sme da bude gladnih, ne sme da bude bespomoćnih

- Grad to može da organizuje, grad za te aktivne mere pomoći ima dovoljno sredstava i mi ćemo na tim merama insistirati - naglasio je Antić.

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Beograda Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić ocenio je da glavni grad mora da bude human i solidaran i da razvija mehanizme aktivne socijalne politike sa merama koje će pomoći porodicama sa više dece, trudnicama i porodiljama. Kako se navodi u saopštenju SPS, Antić je u obraćanju građanima beogradske opštine Rakovica rekao da gradske vlasti Beograda moraju da pokažu više brige za starije sugrađane i one kojima je pomoć društva neophodna. - U ovom gradu ne sme da bude gladnih, ne sme da bude bespomoćnih i onih kojima je zdravstvena zaštite nedostupna, to je apsolutno nedopustivo. Grad to može da organizuje, grad za te aktivne mere pomoći ima dovoljno sredstava i mi ćemo na tim merama insistirati - naglasio je Antić.

Antić je, kao dobar primer aktivne mere socijalne brige, naveo pomoć deci sa ;posebnim potrebama kroz projekte lični pratilac i personalni asistent.

- Potencijal humanog odnosa prema našim sugrađanima kojima je pomoć neophodna je ostvaren a ja ću se založiti da se ti programi nastave, prošire u obimu i unaprede u kvalitetu - dodao je Antić.

Bonus video:

Espreso intervju, Boško Obradović i Saša Radulović

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.