OVAJ TREND U ŠMINKANJU BRIŠE GODINE SA LICA I DAJE SVEŽ IZGLED: Bićete dosta mlađe kada se ovo stavite na kapke
Žena, Foto: Printscreen TikTok/aysha_harun

sjajno

OVAJ TREND U ŠMINKANJU BRIŠE GODINE SA LICA I DAJE SVEŽ IZGLED: Bićete dosta mlađe kada se ovo stavite na kapke

Za postizanje osveženog izgleda potreban vam je samo jedan kozmetički proizvod

Objavljeno:

Svi znamo da šminka može da učini čudo i da od devojke prosečnog izgleda napravi lepoticu. Malo šta može toliko da nam popravi raspoloženje i podigne samopouzdanje kao kad smo zadovoljne vlastitim izgledom, a upravo je šminka tu da nam pomogne.

Mnoge od nas vole da eksperimentišu kad je šminkanje u pitanju, a nedavno se na društvenim mrežama pojavio novi trend u šminkanju za koji žene tvrde da daje magičan izgled. Trik se krije u samo jednoj stvari, a to je bela olovka. Kako navode tiktokerke, iscrtavanje nekoliko tačkica belim ajlajnerom ili olovkom na uglovima očiju, kao i ispod i iznad njih čini neverovatnu stvar. Mnogi slikovito opisuju korišćenje belog ajlajnera ili bele olovke kojima se iscrtavaju tačkice oko očiju kao "magično sredstvo" kojim se postiže takozvani otvoren pogled i izgled princeze.

Ajša Harun je influenserka koja je ljubitelj mode, lepote i putovanja i objavljuje sadržaj na navedene teme. Na svom profilu je pokazala kako izgleda ova metoda šminkanja, a njen video je sakupio više od 640.000 sviđanja. Žene su bile oduševljene ovim sjajnim trikom.

@aysha_harun the simplest look, but the one I get THE MOST compliments on 😍 #makeuptutorial #whiteliner #fyp ♬ original sound - AMPCLIPS⚡️

- Jaooo... Odoh da sad to da kupim!

- Kako je lepo!!

- Draga, tvoje oči su najsavršenije koje sam ikada videla...

- Iskopiraću te već danas!

- Sačuvala si mi život ovim trikom - bili su neki od komentara.

Iako su žene svetlije puti mislile da ovo neće funkcionisati na njihovom licu, jedna tiktokerka je rekla kako ovakav ajlajner "radi" svoj posao savršeno, te da je samo neophodno da ispod imaju adekvatnu podlogu i kontrast. Mnoge žene su se složile da ovaj trik čini čudo i privlači veću pažnju nego senke za oči. Mnoge dame sugerišu da je dovoljno naneti ove tačkice na prethodno lepo stilizovane obrve i trepavice na koje smo prethodno naneli maskaru.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.