DIVNO!!! Napisali su prelepo pismo beskućniku koji je živeo na ulici pored njihove! (FOTO)
Foto: Fonet

fenomenalan gest!

DIVNO!!! Napisali su prelepo pismo beskućniku koji je živeo na ulici pored njihove! (FOTO)

Brendi Vi nedavno je odlučila da podeli srceparajuće pismo njenog muža koje je upućeno čoveku koji živi u šatoru u njihovom susedstvu
Objavljeno:

Pismo vam prenosimo u celosti:

- Želim da odam priznanje mom veoma brižnom, promišljatom i sjajnom momku, Džonu. U malom improvizovanom šatoru pored našeg kompleksa i na mestu gde šetamo pse živi jedan beskućnik.

Dok smo večeras sređivali stan i preturali po našim stvarima, moj momak je predložio da ovom "komšiji" ponudimo zimski paket i bilo šta što bi mogao da iskoristi ili upotrebi kao što su ćebad, konzervirana i nekvarljiva hrana. Shvatila sam da je briljantna ideja što se nismo zaustavili samo na tome.

Napunili smo ranac sa mnogim potrepštinama: hrana, sredstva za održavanje higijene, neke stvari za jelo i još mnogo toga. Takođe, u ogromnu kesu za smeće stavili smo veliki jorgan, dva jastuka i veoma udoban džemper.

Nakon što smo sve spakovali, Džon je želeo da napiše pismo za njega kako bi mu poželeo toplu i prijateljsku dobrodošlicu u kraj, jer, iako ovde ne živi u stanu, on je i dalje naš komšija, ali pre svega čovek, a naš obaveza kao ljudskih bića jeste da brinemo jedni o drugima. Džon je smislio tekst, dok sam ga ja napisala i stvarno mislim da je to bio perfektan zaključak. Otišli smo do njegovog šatora i ostavili mu poklon. Kako se bliže praznici, vrlo je važno da ne zaboravimo najbitniju stvar - da brinemo i mislimo jedni o drugima!

(Espreso.co.rs / Distractify)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.