SKANDAL! Policija privela sedmogodišnjeg dečaka sa POSEBNIM POTREBAMA i stavila mu lisice pred celom školom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/CNN

Za osudu

SKANDAL! Policija privela sedmogodišnjeg dečaka sa POSEBNIM POTREBAMA i stavila mu lisice pred celom školom! (VIDEO)

Obisova je rekla da je krenula pravo u školu kad su je nazvali i obavestili da postoji problem, ali kad je stigla po svog sina, on više nije bio tamo

Objavljeno:

Dete je policija navodno odvela u zdravstvenu ustanovu za mentalne obolele u DeSotou. Tamo ga je jedan član porodice fotografisao, a na slikama se vidi da su detetu stavili lisice. Dečak je zadržan u ustanovi do ponedjeljka, 15. maja, kad je osoblje zaključilo da više ne predstavlja pretnju pa su ga pustili kući.

Advokat dečakove majke, Amar Dilon, nije odgovorio na pitanja novinara o ovom slučaju, ali u intervjuu za CBS Dallas-Fort Worth naveo je nekoliko ozbiljnih optužbi protiv policije, tvrdeći da je dete prilikom privođenja povređeno.

- Živo je opisao koliko je bio šokiran i kako mu se telo grčilo zbog svega. Bio je vrlo precizan u vezi s tim, rekao je Dilon.

NESREĆA NE DOLAZI SAMA IZGORELO JOJ JE LICE, MUŽ JE NAPUSTIO, ALI TO NIJE SVE: Priča sa kampovanja koje je uništilo život mladoj majci! (FOTO) Još se ne zna hoće li se taj dečak vratiti u školu. Škola se zasad nije oglasila, navodno zbog zaštite privatnosti, ali je Fox 4 u posedu službenog saopštenja škole koja je izdata nakon što je objavljena fotografija dečaka u lisicama počela da kruži po društvenim mrežama.

- Na fotografiji koju ste videli je dečak tokom privođenja. Udaljen je s nastave da ne bi nastavio da se samopovređuje. Molimo vas da ne širite dezinformacije, stoji u saopštenju škole. Majka je dodala da se ona i njen sin osećaju prevareno jer je dečaku uskraćena sigurnost.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.