ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA KAKAV JE TO POSAO I KROZ ŠTA JE SVE PROLAZIO: Za dlaku je IZBEGAO SMRT, a sada...
Džošua Brum, Foto: Printscreen/Instagram/iamjoshuabroome

neverovatno

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA KAKAV JE TO POSAO I KROZ ŠTA JE SVE PROLAZIO: Za dlaku je IZBEGAO SMRT, a sada...

Nekadašnji glumac koji nije mogao ni da sanja da će imati ženu i decu, najzad živi svoj san

Objavljeno: 09:14h

Džošua Brum, poznatiji kao Roko Red, je nekadašnja zvezda filmova za odrasle, a ostvario je uloge u više od 1.000 filmova takve vrste tokom svoje šestogodišnje karijere u industriji za odrasle. Međutim, stvari su krenule nizbrdo kada je potpisao "samouništavajući" ugovor na šest meseci sa jednim studijom.

Brum je priznao da je ulazak u svet po*nografije bio "klizav teren" gde je na kraju radio stvari koje nikada nije ni zamislio da će raditi. Na početku karijere, bio je, kaže, "veoma naivan" i verovao je da neće biti posledica kada napravi svoj prvi erotski film. Njegova karijera je dostigla vrhunac kada je snimao između 20 i 25 scena mesečno, što je bilo praćeno velikim pritiskom. Kao muškarcu, jedan neuspeh u sceni značio bi kraj karijere. Takođe, rad u industriji za odrasle uništio je Brumovu ličnu se*sualnost, pa je bio u vezi sa koleginicom iz industrije, što je dovelo do komplikacija u njihovom odnosu.

Džošua je priznao da su mu stizale ponude da snimi gej film za odrasle i tada je odlučio da se potpuno okrene protiv industrije. Nakon što je razmatrao moguće izlazne strategije, uključujući čak i prijavljivanje u vojsku, odlučio se za potpuni prekid sa po*no industrijom. Ovaj preokret ga je doveo do potpuno novog životnog puta. Naime, on je sada hrišćanski propovednik i oštri protivnik po*nografije.

- Morao sam da pričam da volim svoj posao, dok je 77 odsto svih glumaca iz sveta po*no industrije svakodnevno umiralo, bilo zbog samoubistva, bilo zbog neke vrste predoziranja, jer normalan čovek ne može sebi da dozvoli toliki stepen degradacije. Bio sam plaćen da kažem: "Da, volim svoj posao", dok su mi cimeri jedan za drugim umirali - objasnio je on.

Brum je bio na ivici samoubistva, verujući da nikada neće doprineti društvu na bilo koji značajan ili pozitivan način. Ali sada je, kaže, potpuno iskupljen i ima sve ono o čemu je oduvek sanjao.

- Snimio sam više od hiljadu po*nografskih filmova, to su bili strejt filmovi, gej filmovi, razne vrste odnosa koje normalan čovek ne može ni da zamisli. Dotakao sam samo dno, razmišljao sam o samoubistvu, vera me je vratila u život! Ono što me je neprestano proganjalo, čak sam to i zapisao i stoji mi kod kuće. Piše: "Ovo su razlozi zbog kojih želim da umrem! Znam da ću umreti, umreću, a neću moći nikada da se ostvarim u najbitnijim životnim ulogama. Nikada neću biti ničiji muž i nikada neću biti ničiji otac. Nikada neću doprineti zajednici, društvu, na bilo koji pozitivni način, nikada." Tada se nešto prelomilo u meni - ističe on u TV emisijama.

Brum je sada pastor, pisac, uzoran suprug i otac troje dece od šest, osam i 11 godina i porodica mu je svetinja.

- Ponekad treba da sahranite verziju sebe kakvi ste nekada bili. Moj život je transformisan snagom jevanđelja i tada je počeo proces razgradnje i uništavanja onoga što sam nekada bio. Moja knjiga “7 laži koje će vam uništiti život” suočava se sa ovom temom. Morate demontirati verziju sebe izgrađenu od laži, da biste iskusili slobodu i lepotu Božije istine - objasnio je on, a o tome je pisao i Dejli star.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.