SESTRE BLIZNAKINJE ZAPALILE INTERNET SVOJIM PONAŠANJEM: Jedna je KALUĐERICA, a u MANTIJI sa sestrom radi OVO(VIDEO)
Sestre bliznakinje, Foto: Printscreen/Tik-Tok/christieannefit

da li je ovo realno?!

SESTRE BLIZNAKINJE ZAPALILE INTERNET SVOJIM PONAŠANJEM: Jedna je KALUĐERICA, a u MANTIJI sa sestrom radi OVO(VIDEO)

Blizanci su oduvek bili zanimljivi naučnicima za proučavanje

Objavljeno:

Njihovo razmišljanje, genetika, socijalizacija ih je oduvek privlačila, Često je bilo primera da dva ista brata ili dve iste sestre imaju potpuno drugačiji način života. Primer za to su i bliznakinje, Kristi En i njena sestra kaluđerica.

Kristi En je poznata na društvenim mrežama, bavi se fitnesom i često deli vežbe za izvajano telo i momente iz privatnog života, pa je tako odlučila da razbije predrasude o sestri. One su objavile jedan zanimljiv snimak na društvenim mrežama koji ima 46 milion pregleda.

Video predstavlja sestre bliznakinje - jedna je kaluđerica, a druga udata mama i fitnes influenserku. Ipak, Kristi En je dokazala da i njena sestra može da bude kao ona. Sve to ona je potkrepila snimcima na kojima njena sestra vežba u teretani, kliza na ledu, čita knjigu uz psa…

Video u kom njih dve zajedno vežbaju pogledalo je preko 11 miliona ljudi. Tu one rade zgibove, dižu tegove… jedna u sportskoj majici i helankama, druga u odeći opatice, čak i zajedno trče na traci. Kristi En inače malo šta otkriva o svojoj sestri, sem da je u redu franjevaca, ali snimci koje jeste podelila na mrežama postali su pravi hit, pre svega, jer pokazuju otvorenost i ruše predrasude.

bonus video

00:34

ZAPALILE SVA PATRIOTSKA SRCA! Bliznakinje čarobnog glasa zapevale u emisiji uživo svoj veliki hit

(Espreso/republika/Suzana Trajković/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.