MUŠKARAC OTKRIO FETIŠ ZBOG KOGA GA JE DEVOJKA OSTAVILA: To je radio i sa BRAĆOM kada je bio mlađi, a sad želi i OVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

auuu!

MUŠKARAC OTKRIO FETIŠ ZBOG KOGA GA JE DEVOJKA OSTAVILA: To je radio i sa BRAĆOM kada je bio mlađi, a sad želi i OVO

Mnogi imaju se*sualne fetiše, ali malo njih se usudi da ih pokaže svojoj partnerki ili zatraži da i ona učestvuje u tome

Objavljeno:

Jedna momak je pokušao da nagovori bivšu devojku na jednu od njegovih fantazija, ali ona nije bila zainteresovana ni da pokuša.

- Imam 28 godina i nekoliko fetiša. Glavni je da bih želeo da se moja partnerka i ja goli rvemo u krevetu. Mislim da to datira još iz detinjstva kada sam trenirao rvanje i često sam se i sa braćom rvao samo u kupaćem. Obožavao sam da pobeđujem. Najzad sam otkrio koliko me to privlači sa devojkom, ali moja bivša nije želela ni da pokuša. Sada se viđam sa drugom, ona ima 25 godina, ali plašim se da bi ona mogla da pomisli da sam neki nastrani manijak i da pobegne - započinje svoju priču ovaj momak za San.

On je dodao i da, za razliku od mnogih muškaraca, uživa da sluša iskustva svoje devojke sa bivšim partnerima.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

- Znam da je moja devojka pre mene imala odnose sa njih pet. Čak sam je terao da mi poneke prepričava. Tako znam da njen bivši ide u istu teretanu u koju idem i ja. Nekoliko puta su imali se*s u kolima i jednom u staklenoj bašti njenih roditelja. Komšija je kosio svoje susedno dvorište sve vreme i bili su uplašeni da će ih videti kroz staklo, ali ipak nije. Primetio sam da umesto da budem ljubomoran, ja sam kompletno uživao zamišljajući je u svim tim scenama sa bivšim dečkom za koga sam saznao i da ima odlično telo. Sada je sve češće teram da mi priča još sočnih detalja, mislim da joj to deluje čudno - zaključio je ovaj momak.

seks
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Komentari su odmah usledili.

- Morate biti duže sa nekim u vezi da biste podelili svoju sek*sualnu fantaziju, jer logično je da na golo rvanje bi malo koja pristala.

- Morate objasniti devojci kako bi to izgledalo, da ne doživi to kao neki vid zlostavljanja, takođe bi trebalo da imate sigurnu reč koja bi se mogla upotrebiti ukoliko neko pretera, što biste najverovatnije bili vi.

- Ne savetuje se da mnogo ispitujete devojku o bivšima.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.