MUŽ CEO ŽIVOT KRIJE OD SVOJE ŽENE UVRNUTU FANTAZIJU: Ne sme da izusti koliko je OPSEDNUT maštanju o AKCIJI SA...
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

ajooj!

MUŽ CEO ŽIVOT KRIJE OD SVOJE ŽENE UVRNUTU FANTAZIJU: Ne sme da izusti koliko je OPSEDNUT maštanju o AKCIJI SA...

Intimne fantazije su potuno prirodna i normalna stvar čak i kad ste u ozbiljnoj vezi ili braku

Objavljeno:

To ne mora nužno da znači da ne volite svoj partnera već da u svojim najintimnijim snovima proživljavate situacije koje želite, ali vas je sramota da to priznate. Nekad ove se*sualne fantazije mogu da upućuji i na neke mračne kutke svesti želje koje ne želite da priznate ni sebi a kamoli nekom drugom.

On je pokušao da razgovara sa ženom na tu temu ali je ona kategorički protiv

Srećan brak, ali...

Kako je za britanski San ispričao jedan muškarac, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anonima, već dugo vremena fantazira o se*su u troje. Međutim, za razliku od većine muškaraca koji priželjkuju da u isto vreme budu intimni sa dve žene ovaj Britanac ima malo drugačije želje.

Prevara
foto: Profimedia

- Supruga i ja smo u srećnom braku već 17 godina, imamo dva sina od 15 i 13 godina. Ja volim svoju ženu i za sve ove godine koliko smo zajedno nikad je nisam prevario. Iako smo dugo zajedno naš intimni život je odličan - započeo je svoju ispovest ovaj muškarac.

Kako je priznao oduvek je bio radoznao, voleo je da isprobava sve i svašta pa se sad ponovo javila želja za eksperimentisanjem u intimnim donosima.

- Želeo bih da isprobam trojku sa svojom suprugom i još jednim partnerom. Voleo bih da imamo se*s u troje sa još jednim muškarcem. Nisam gej, barem verujem da nisam ali su me oduvek privlačili i muškarci ali nikad se nisam u to upustio. U poslednje vreme samo o tome razmišljam, ali se bojim ako bih ženi to predložio da bi momentalno zatražila razvod braka - priznaje on.

On ne krije da intezivno razmišlja o tome kao da je postao opsednut.

- S kim god razgovaram čini mi se da svi oko mene imaju trojke. kad god bih sa suprugom pokušavao onako izokola da razgovaram na tu temu ona je kategorički to odbijala. Naravno da je neću prisiljavati ali ne znam kako da ovu fantaziju ostavim iza sebe i da prestanem da razmišljam o tome - iskren je bio on.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Njegovu dilemu pokušao je savetima da razreši stručnjak za ljubavne odnose.

- Možda zvuči zabavno ali trojke mogu uništiti vaš život i brak, jer ne možete kontrolisati druge ljude kao što to činite u svom snu. I sami ste svesni da pritiskanje partnera da ostvari jednu takvu vašu fantaziju može biti izuzetno štetno zato zašto rizikovati - rekao je stručnjak.

Kako je objasnio, fantazije mogu da donesu zbunjujuće emocije.

- To što preispitujete svoju se*sualnost je u redu, ali ako su ovi snovi izazvali latentne gej emocije možda je vreme da pogledate duboko u sebe i da sebi priznate ko ste i šta ste. Možete da lažete druge ljude ali ne is ebe. Tek kad budete shvatili odakle potiču takve emocije moći ćete da znate šta i kako dalje u sopstvenom životu - rekao je stručnjak.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.