KADA ČUJETE ŠTA JE MILIONER IZ DUBAIJA TRAŽIO SVOJOJ ŽENI PRIPAŠĆE VAM MUKA: Ovo nema ni u ŠPANSKIM SERIJAMA
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

MORATE ZNATI

KADA ČUJETE ŠTA JE MILIONER IZ DUBAIJA TRAŽIO SVOJOJ ŽENI PRIPAŠĆE VAM MUKA: Ovo nema ni u ŠPANSKIM SERIJAMA

Nećete verovati šta je muž milioner iz Dubaija tražio svojoj ženi

Objavljeno:

Njegovi zahtevi su izuzetno luksuzni i podigli su prašinu među korisnicima TikToka

Milioner iz Dubaija, po imenu Riki, nedavno je izazvao pažnju na društvenim mrežama deljenjem niza visokih zahteva koje postavlja pred svoju suprugu, po imenu Linda.

Riki je prvo istakao da od Lindine strane očekuje da nikada ne kuva i da obeduju isključivo van kuće. Njegova naredna očekivanja su se odnosila na njen izgled i stil - Linda je "dozvoljeno" nositi samo dizajnersku odeću, posebno brenda Šanel. U jednom od snimaka, Riki je podelio Lindinu fotografiju u elegantnoj crnoj haljini, naglašavajući da je Šanel jedini prihvatljiv brend za nju.

Zatim je Riki naveo da je Lindi dozvoljeno da večera samo u restoranima s pet zvezdica. Ovaj niz zahteva kulminirao je sa stavkom da Linda nikada ne sme sama sebi da nanosi šminku; tu privilegiju, prema Rikiju, trebaju obavljati isključivo profesionalci.

Šeik
foto: Printscreen Instagram/j9990

Pored ovih estetskih zahteva, Riki je izneo i svoje očekivanje da Linda rodi "slatke bebe", ne plaća račune i da bude avanturistički nastrojena.

Linda, iako predstavlja životni stil luksuza na društvenim mrežama, ima svoju pozadinu. Sa svega 24 godine, poreklom iz Jordana, Linda je uspela samostalno izgraditi svoj uspeh osnivanjem medicinskog centra za oblikovanje tela kada je imala samo 19 godina. Ovaj podatak često se zanemaruje u kontekstu njenog bahatog imidža. Neki korisnici komentarišu da je njen suprug možda bio ironičan ili šaljiv u iznošenju ovih zahteva, dok su drugi izrazili nezadovoljstvo ovakvim pristupom u vezi sa partnerskim odnosima.

Bonus video:

02:21

Ceca Ražnatović slavi Nikoljdan

(Espreso/24Sedam/K.B./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.