ZBOG ODVRATNOG FETIŠA BOGATIH ARAPSKIH ŠEIKA ĆE VAM SE ZGADITI! Dotakli smo DNO DNA, ono što rade DEVOJKAMA...
Foto: Printscreen Facebook / Stephanie Silveira

OKRENUĆE VAM SE ŽELUDAC

ZBOG ODVRATNOG FETIŠA BOGATIH ARAPSKIH ŠEIKA ĆE VAM SE ZGADITI! Dotakli smo DNO DNA, ono što rade DEVOJKAMA...

Dubai je decenijama poznat po tome što uvozi seksualne radnice i trguje ženama u svrhu prostitucije

Objavljeno:

Već godinama se po društvenim mrežama provlači priča o bizarnom fetišu šeika iz Dubaija čije fantazije više liče na psihičko oboljenje.

Reč je o tome što na razuzdanim žurkama dovode mlade, naivne devojke iz Evrope i za par dolara od njih rade šta požele.

Njihovi zahtevi su obelodanjeni na TikToku i prošle godine su svi pričali o tome.

Naime, influenserkima se plaća da dođu u glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata kako bi se na (ili u) njih velikom nuždom istovarili ultrabogati šeici, u zamenu za keš, skupe darove i ekstravagantne hotelske boravke, piše Daily Hive, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Jedna od prvih koja je ovaj odvratluk obelodanila i učinila priču viralnom bila je TikTok korisnica @chennifar.

Kao komentar na ovaj video usledile su reakcije onih koji nisu učestvovali, ali su neke uključivale video isečke žena koje su radile u Dubaiju kako čitaju svoje ugovore ili dele svoja iskustva.

Jedan od tih videa prikazuje ženu koja nervozno čita ugovor, u kojem pristaje da bude prebačena u Dubai i dobije pregled za polno prenosive bolesti kako bi izvršila određene seksualne radnje nad svojim klijentom, sultanom Alijem, te dozvolila da se druge seksualne perverzije izvode na njoj.

Devojka takođe pristaje da učestvuje u polnom odnosu s klijentovim maloletnim bratom. Dodaje da će dve nedelje pre odlaska dobiti 25.000 od ukupno 50.000 dolara. Ostatak se plaća po završetku posla.

Prema African Insideru, informacije o ovom bizarnom fetišu postoje od 2016. godine, a na internetu postoji nekoliko ispovesti koje se mogu videti i pročitati.

Osim ovoga, mogu se pronaći i klipovi koji prikazuju kako se po ženama obavlja nužda, navodno u ulozi dubajske „prenosive noše“ (porta potty). Smatrajte da ste upozoreni, jer svi zažale nakon što izguglaju neki od ovih snimaka.

Pre samo nekoliko dana pojavio se još jedan novi video u kojem se sugeriše kako su influenserke plaćene i da kamile po njima vrše nuždu, te da se hrane njihovim izmetom.

Tiktokerka i bivša stjuardesa s imenom @hocusbogus2.0 tvrdi da je iz prve ruke svedočila kako influenseri i modeli raspravljaju o ovoj bizarnoj praksi. Putnici su navodno na putu za Dubai jeli hranu bogatu vlaknima dok su se hvalili šta ih očekuje kad slete.

Drugi korisnik je potvrdio njenu priču napisavši: “Evo kratki spisak svega što mi je jedna devojka rekla da je učinila ili čemu je svedočila: Jedna je cura doživela da je čitav sadržaj kante natrpan u nju. Pojela je solidan komad sr***. Devojke su morale da puze po podu potrbuške, ližući s***. Bilo je tu i akcija ljudske stonoge (kada jedna osoba ima usta na anusu druge, dok ih je više povezano stajući ‘na sve četiri’).“

Jedan sajt je očito posvećen regrutiranju „ljudskih toaleta“ za bogataše iz Dubaija – što uključuje lokalnu elitu i bogate strance – a reč je o dubaiportapotty.top.

„Razmislite o tome da danas postanete Porta Potty i počnete zarađivati ​​sedmocifrene novčane iznose u kratkom vremenskom razdoblju“, navodi se na početnoj stranici.

“Razlika između bogatih i siromašnih nije naporan rad, već sposobnost da se bude pametan, proaktivan, upućen u vitalne informacije i na pravom mestu u pravo vreme.”

Velikim slovima, dubaiportapotty.top insistira na tome da razmotrite ovu šljaku u čudno formuliranom paragrafu koji kaže: “SAD KADA STE NA PRAVOJ PLATFORMI, AKTIVIRAJTE SE JER VERUJEMO DA STE SPREMNI. Upamtite, kada se spremnost susretne sa prilikom, uspeh se rađa i bogatstvo sledi. Sa nama imate priliku promeniti svoj život zauvek. Stoga vam savetujemo da već danas preduzmete odgovarajuće radnje kako biste poboljšali svoj život.”

Dubai je decenijama poznat po tome što uvozi seksualne radnice i trguje ženama u svrhu prostitucije. Nazivaju ga međunarodnim središtem seksualnog turizma, iako je seksualni rad protivzakonit u UAE.

Što se tiče ovog jezivog fetiša, mnogi imaju jedan jak stav: svaka žena je punoletna, i ako je potpisala ugovor po kojem dozvoljava da joj neko to radi, znači da nije za žaljenje.

Bonus video:

00:28

BIVŠA ZADRUGARKA OTPUTOVALA U DUBAI! Pohvalila se luksuzom u KOM UŽIVA, skinula se u KUPAĆI i zapalila društvene mreže!

(Espreso/ Slobodna Dalmacija/Luftika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.