SVI GLEDAJU U ĆERKU ČUVENOG KATARSKOG ŠEIKA: Pojavila se BEZ HIDŽABA, jedan DETALJ bode oči (FOTO)
Hajnd ibn Hamad el Tani, Foto: YASSER AL-ZAYYAT / AFP / Profimedia

morate znati

SVI GLEDAJU U ĆERKU ČUVENOG KATARSKOG ŠEIKA: Pojavila se BEZ HIDŽABA, jedan DETALJ bode oči (FOTO)

Ćerka čuvenog katarskog šeika pojavila se bez hidžaba što je izazvalo razne komentre u javnosti

Objavljeno: 20:34h

Čerka katarskog šeika, šejha Hajnd ibn Hamad el Tani pojavila se bez hidžaba u Madridu.

Ćerka šejhe Moze šejha Hajnd ibn Hamad el Tani nosila je haljinu A kroja, sa rolka detaljem i zanimljivim detaljima na rukavima. Salonke u neutralnoj boji jesu onaj pravi odabir uz ovakvu toaletu, torba je stari-novi modni trend, koji preti da postane tašna broj jedan tokom letnje sezone (ponovo). Sa svime se uklopila i sjajno stilizovana frizura.

Hajnd ibn Hamad el Tani ovaj put nije nosila hidžab, s obzirom na to da se nalazila u Španiji gde važe drugačiji kodeksi odevanja u odnosu na Katar. I njena majka je ponekad tokom službenih poseta inostranstvu bila bez ovog detalja.

Šejha Moza je više puta sa suprugom službeno posetila Španiju, u vreme dok su na prestolu bili kraljica Sofija i kralj Huan Karlos I od Burbona koji je 2014. abdicirao u korist sina kralja Felipea VI, koji je oženjen kraljicom Leticijom.

Modno izdanje Mozine ćerke čak i podseća na stil Leticije.

Šejka Hajnd je diplomirala na Univerzitetu Djuk u Americi, dok je magistarske studije iz oblasti ljudskih prava završila na Koledžu u Londonu. Obrazovala se i u rodnom Kataru. Njena biografija ispunjena je brojnim funkcijama. Bila je kopresedavajuća savetodavnog odbora "Northwestern" univerziteta u Kataru, članica i potpredsednik Upravnog odbora Katarske fondacije. Obavljala je funkciju potpredsednice i predsednice izvršnog odbora Vrhovnog obrazovnog veća koje je preraslo u Ministarstvo obrazovanja i visokog obrazovanja. Bila je na visokoj funkciji u administraciji svog oca koji je presto predao njenom bratu šeiku Taminu.

Hajnd ibn Hamad el Tani
foto: Printscreen Instagram/hindbnthamad

Potpredsednica je i izvršna direktorka Katarske fondacije za obrazovanje, nauku i razvoj zajednice (QF), koju su osnovali njeni roditelji. Od 2010. je u braku sa šeikom Fajzala bin Tanija el Tanija. Venčanje je organizovano u palati u Dohi, a u braku su dobili petoricu sinova i ćerku.

02:45:46

REDAKCIJA 16.06.2023

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.