DANIJELA OTIŠLA U TURSKU DA POVRATI LICE, A ZAVRŠILA SA RUPOM U GLAVI: Mora na još jednu OPERACIJU (FOTO)
Danijela Vestbruk, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

očajna

DANIJELA OTIŠLA U TURSKU DA POVRATI LICE, A ZAVRŠILA SA RUPOM U GLAVI: Mora na još jednu OPERACIJU (FOTO)

Ljudi ne mogu da veruju kako danas izgleda poznata voditeljka, ona ne liči više na sebe

Objavljeno: 18:45h

Britanska glumica i voditeljka Danijela Vestbruk (49) nekad je bila poznata po svojoj lepoti, ali danas ona izgleda potpuno drugačije. Usled brojnih estetskih operacija i droga koju konzumira, njeno lice se potpuno izobličilo.

O Danijeli se poslednjih godina svašta pisalo. Njen buran život, estecke operacije, droga i uništeni brakovi ostavili su trag na njenom licu.

Ona je još početkom 2017. godine otkrila da joj se lice doslovno raspada zbog zavisnosti, ali i brojnih estetskih zahvata i da će morati još jednom pod nož kako bi to sprečila.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Trunu mi jagodice i desni jer sam nekada bila zavisna od kokaina, ali i zbog lošeg estetskog zahvata iz 2015. godine zbog kojeg sam dobila osteoporozu - ispričala je tada u jednom intervjuu.

Danijela se prošle godine pojavila u javnosti s novim licem na dodeli TV nagrada. Kako je sama otkrila, umesto jagodica lekari su joj ugradili kosti jednog rebra. Istovremeno je otkrila i da ima rak materice, ali poručila je kako će i to pobediti.

49-godišnja glumica se prošlog meseca podvrgnuta operaciji nosa, jer joj je septum skroz uništen zbog godina zloupotrebe droga. Bila je hospitalizovana u Portugalu, a samo nekoliko dana nakon procedure "promene života" podelila je snimke pre i posle operacije, pokazujući svoje natečeno i zavijeno lice, Međutim, usledila je još jedna operacija koja ju je ostavila u "zastrašujućim bolovima" i sa rupom u glavi.

U Turskoj se podvrgla kompletnoj rekonstrukciji lica. Zategla je lice i popunila jagodine, a takođe operacija je uključivala još jednu korekciju nosa. Međutim, Danijela nije bila zadovoljna, ona je tvrdila da njen nos izgleda skroz isto, ali samo šro sad oseća velike ciste u njemu:

- Ne znam kako je to toliko pošlo naopako. Mislim da je to zbog pogrešne komunikacije. Sada bih volela da nikada nisam otišla u Tursku da mi to urade. Nikada više neću imati operaciju u inostranstvu, rekla je i dodala:

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Trebalo je i da mi rekonstruišu nos, zbog čega sam i otišla, ali to nisu uradili. Stavili su mi 200 niti koje su trebale da ga isprave, ali nije uspelo. Osećam se očajno, samo sam htela da mi nos izgleda normalno, čekala sam skoro četiri godine na to. Zato se sada vraćam svom hirurgu u Liverpul da mi popravi nos.

Nakon povratka u Portugal, hitno je prebačena u bolnicu, jer su joj popucali šavovi nakon što je sletela i izgubila je vid na jedno oko.

Ovako je opisala to neprijatno iskustvo:

- Tek kada sam prala kosu, shvatila sam da su se šavovi povukli i da imam otvorenu ranu. Bukvalno imam rupu sa strane glave. Duboka je oko jednog inča. Zapravo sam mogla da stavim prst u rupu, što je bilo užasno.

Danijela je takođe rkla da jeočajna zato što sada sebi liči na šarpeja, jer joj je lice ostalo tako natečeno. Priznala je i da nije mogla da uzima lekove protiv bolova zbog prethodnih problema sa zavisnošću.

Govorećo o "nezamislivom bolu" čitavog iskušenja, zvezda je otkrila da se osećala toliko uplašena da je mislila da će umreti na operacionom stolu, te je napisala testament.

GLUMICA LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA DUŠU O zdravstvenoj krizi i događajima koji su joj obeležili život:

00:36

GLUMICA LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA DUŠU O zdravstvenoj krizi i događajima koji su joj obeležili život

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.