BOMBA! Vlasnik Fejsbuka će biti SLEDEĆI PREDSEDNIK SAD!
Foto: AP

biće to zanimljiva kampanja

BOMBA! Vlasnik Fejsbuka će biti SLEDEĆI PREDSEDNIK SAD!

Zakerbergovi postovi na društvenim mrežama ukazuju da on razmišlja o političkoj karijeri
Objavljeno: 10:15h

Nakon pobede Donalda Trampa on je napisao Tviteru zanimljiv post:

- Držeći u rukama moju ćerku Maks, razmišljam o svim stvarima koje su ispred nas i šta sve treba da uradimo kako bismo stvorili bolji svet za našu decu. Svi imamo odgovornost da pema tome i mogućnost da učinimo svet boljim mestom, tako da je vreme da radimo na tome još više - rekao je Mark.

foto: Reuters

Kao šesta najbogatija osoba na svetu, Zakerberg zasigurno ima veliki potencijal da finansira svoju kampanju dok upravlja platformom koju koristi milijardu ljudi.

Naravno, on nije jedini koji bi voleo da se nađe u Beloj kući, setimo se samo najave repera Kanje Vesta koji tvrdi da nema puno političkog znanja, ali da ima sve što mu je potrebno da razume čovečanstvo, ljude i istinu. On je takođe mišljenja da ukoliko može da uradi nešto da promeni svet dok je živ on će se maksimalno potruditi.

foto: Reuters

Bilo kako bilo, ovde se priča ne završava jer ako sve prođe kako su oni zamislili izbori 2020. godine biće najzanimljiviji u istoriji. Zakerberg možda neće biti najveći tehnološki predstavnik budući da Transhumanistička stranka planira da kandiduje robota sa veštačkom inteligencijom.

foto: promo-bot.ru

Zamislite samo debatu između Marka Zakerberga, Kanje Vesta i robota? Ostaje nam da vidimo kakva nas budućnost čeka.

(Espreso.co.rs / Newsweek)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.