TELO POZNATOG GLUMCA SE UMESTO U MRVAČNICI NAŠLO ZA POKERAŠKIM STOLOM: Njegova UNUKA otkrila detalje, sve je ISTINA
Dru Barimor, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

TELO POZNATOG GLUMCA SE UMESTO U MRVAČNICI NAŠLO ZA POKERAŠKIM STOLOM: Njegova UNUKA otkrila detalje, sve je ISTINA

Svašta možemo očekivati od života, između ostalog i da se nakon istog, umesto upokojeni s mirom, nađemo za stolom za poker

Objavljeno: 13:00h

Svakakve priče smo slušali u poslednje vreme o tome kako su sanduci nestajali iz grobova po poplavama, pa kada bi ih i našli telo su morali da traže danima. Mnoge stvari bismo i očekivali od Majke Prirode ali da se telo umesto mrtvačnici nađe na žurki, to nismo.

Dru Barimor je otkrila da su holivudski glumac Erol Flin, komičar V.S. Filds i pesnik Sadakiči Hartman odgovorni za to što se telo Džona Barimora umesto u mrtvačnici jedne večeri nalazilo na žurki, a potom i za pokeraškim stolom, gde su prijatelji s njim odigrali poslednju partiju.

Glumica Dru Barimor u jednoj emisiji pričala je o holivudskoj legendi o tome kako je grupa njegovih poznatih prijatelja ukrala telo njenog deke Džona Barimora iz mrtvačnice 1942. godine. Kako je otkrila, sve je istina!

- Nadam se da će moji prijatelji učiniti isto za mene. Mislim da smrt dolazi s previše tuge i razumem to, ali moja želja bi bila, ako je to u redu, da budu veseli i slavljenički raspoloženi, da i meni organizuju žurku - priznala je Dru.

Ona je dodala da je ovaj bizaran trenutak u holivudskoj istoriji bio inspiracija za scenu u filmu "Pasji sinovi" (1981).

KOLIKO KOŠTA SMRT?! U dinar smo izračunali koliko treba PARA za ispraćaj na večni počinak:

03:31

KOLIKO KOŠTA SMRT?! U dinar smo izračunali koliko treba PARA za ispraćaj na večni počinak! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.