VRELA ADVOKATICA SE SKINULA U ČIPKAST DONJI VEŠ: Svojom FOTKOM golica MAŠTU, razbudiće VAS U SEKUNDI (VIDEO)
Advokatica, Foto: Printscreen/Instagram/deniserocha.oficial

gledajte je

VRELA ADVOKATICA SE SKINULA U ČIPKAST DONJI VEŠ: Svojom FOTKOM golica MAŠTU, razbudiće VAS U SEKUNDI (VIDEO)

Jedna od poslednjih njenih objava je i ona na kojoj je Denis u ulozi domino dame

Objavljeno:

Denis Roša je poznata kao najzgodnija advokatica na svetu, koja je rešila da sudnicu zameni mnogo uzbudljivijim ambijentom radi potrebe snimanja za OnliFans. Ova Brazilka je tako dalju advokatsku karijeru okačila o klin i rešila da se skine do gole kože i to u pravom smilsu te reči. Fotografije na kojima je kao od majke rođena i to na konju tako su obišle svet, ali i doprinele da ova Brazilka samo na Instagramu stekne 3 i po miliona pratilaca.

Tako je samo jedna u nizu fotografija ona na kojoj je zgodna Denis gola u sedlu, a u prvom planu je njena ogromna tetovaža feniksa koja prekriva celu njenu zadnjicu. Ova dama je oduševljena radom u industriji za odrasle i nema nikakav problem da se razgoliti pred kamerom. Tako samo u opisu ove fotografije stoji:

- Počinje još jedna divna radna nedelja, dragi moji - stoji u opisu objave na kojoj je Roša gola na konju i to sa sve velikim crnim kaubojskim šeširom.

Denis je pohađala i kurs iz se*sologije, kako bi pronikla u srž zadovoljstva u krevetu i sada planira da podučava i muškarce i žene po tom pitanju.

- Bilo da ste slobodni, oženjeni ili u nekoj turbulentnoj vezi, šta mislite o tome da začinite stvari u krevetu još ponekom se*sualnom fantazijom? Recimo ja volim da se igram vatrom, moje želje i potrebe su neograničene - priznala je ova žena koja otvoreno voli se*s i želi da pokuša da podigne zadovoljsvo na najvišu moguću lestvicu.

Jedna od poslednjih njenih objava je i ona na kojoj je Denis u ulozi domino dame. Ona je je u minijaturnom crvenom kombinezonu uz koji nosi samodržeće mrežaste čarape i salonke visokoh potpetica u boji kože, a nalazi se na nekoj vrsti se*sualnih pomagala koje su očigledno tu radi snimanja eksplicitnih scena iz sveta porno industrije.

- Veoma je bitno tokom odnosa da na prvom mestu zadovoljite sebe. Žene greše kada je se*sualnost u pitanju i često misle da zadovoljenje njihovih potreba nije na prvom mestu, a ono bi trebalo da bude glavno. Želim da istražim ceo se*sulani univerzum - izjavila je ova žena, a o tome je pisao i Dejli star.

- Deniz, lako je nekome poput tebe sa takvim telom da pričaš na temu se*sa -

- Ponekad želimo da zadovoljimo partnera toliko da zaboravimo na zadovoljenje sopstvenih potreba -

- Drago mi je što čujem da jedna žena otvoreno priča na temu se*sualnosti koja se i dalje smatra tabu temom, pogotovo kod žena -

- Spremni smo da istražimo se*sulani univerzum zajedno sa tobom - samo su neki od komentara na ovu nekadašnju advokaticu.

Bonus video:

00:15

Seka Aleksić gola u peni

(Espreso/Srećna Republika/Dejli Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.