DOKLE BRE VIŠE?! Umalo tuča  radikala i obezbeđenja parlamenta zbog skupštinskog ključa! (VIDEO)
Foto: prtsc/skupština

CIRKUS SE NASTAVLJA

DOKLE BRE VIŠE?! Umalo tuča radikala i obezbeđenja parlamenta zbog skupštinskog ključa! (VIDEO)

Uspeli da uđu u salu tek kada je Nenad Konstantinović iz SDS otišao kod sekretara po ključ
Objavljeno: 16:53h

Međutim, s obzirom na to da je sednici prisustvovalo samo šest članova odbora, on je mogao samo da konstatuje nedostatak kvoruma. Nemanja Šarović nije štedeo reči o bivšem partijskom kolegi Martinoviću:

- Mi smo radikali gospoda, mislite da bi onako nešto kao što je Martinović udarili? Ni sa rukavicama, a on prica da smo mu mi pretili i psovali oca i majku. Martinović je lažov spreman da zloupotrebi mrtvog oca u političke svrhe. Otac mu je bio dobar čovek, bio sam na njegovoj sahrani - rekao je Šarović i dodao da Martinović ne može ostati na čelu Odbora.

- Martinović je na čelu Odbora jer ga ništa nije sramota. On je topuz vladajuće većine. Martinović je doživeo moralni sunovrat od kada je izašao iz SRS - zaključio je Šarović.

foto: Fonet

I Aleksandra Jerkov iz DS smatra da Martinović ne deluje samostalno, već da je dobio nalog da ne priča o kaznama koje su na prethodnoj sednici dobili poslanici.

Ovi članovi odbora rezignirani su zbog prošlonedeljog ponašanja Martinovića kada je, praktično, onemogućio svima da govore na sednici Odbora. Zbog toga je zatražena njegova smena o kojoj bi trebalo da se danas raspravlja.

Prema tvrdnji opozicije na sednici održanoj prošlog četvrtka Martinović nikom nije dozvolio da govori, već je praktično samo izneo tačke dnevnog reda i proglasio glasanje. Na takvo ponašanje dosta burno su reagovali poslanici SRS, dok su poslanici Dosta je bilo napustili sednicu.

Sednica je završena tako što su usvojene sve tačke dnevnog reda bez učešća opozicije.

(Espreso.co.rs / Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.