Preletačević: Idem u Ameriku na obuku u CIA!
Foto: facebook / Ljubiša Preletačević Beli

napušta srbiju zauvek?

Preletačević: Idem u Ameriku na obuku u CIA!

- Ja idem tamo na dogovor, tj. obuku u CIA i idem malo kod Trampa da se nešto posavetujem sa njim - rekao je Ljubiša Beli Preletačević
Objavljeno:

Dakle, prvi razlog što Beli Preletačević ide u Ameriku je političke prirode, drugi se tiče obrazovanja. - Idem na doktorske studije, uplatili smo, ili treba da legne, sve ispite - da u roku od tri meseca postanem doktor. Ja treba samo da prisustvujem predavanjima kao i kod nas, ali je Amerika ipak jača diploma - objašnjava Beli.

foto: Facebook

A slobodno vreme u Americi posvetiće otkrivanju razloga zašto su Srbi, kako kaže, tamo pobegli i pokušaju da ih vrati, a pomagaće im, obećava, u svim poslovima kojima se bave. Ne brine za stanje u Mladenovcu, jer njegovi ljudi od poverenja Komandant Šumadinac, budući načelnik policije u tom gradu, i ostali opozicioni odbornici iz pokreta Sarmu probo nisi spremni su da na prvoj sednicu skupštine opštine iniciraju temu o ispravnosti mladenovačke vode. - Voda nije za piće, a vlast ćuti, zato su uradili analize da je voda zagađena. To je prvi korak pomoći narodu. Ta voda tu, ne to flaširano, i drugi Mladenovčani će tako piti - dodaje on. Iz pokreta Sarmu probo nisi poručuju da će na udaru kritika biti i sistem naplate parkinga u Mladenovcu koji je poveren privatnoj firmi i da zato željno iščekuju povratak svog lidera. Pre toga prirediće mu ispraćaj kakav, kako objašnjavaju, dolikuje budućem predsedniku.

(Espreso.co.rs/ b92.net)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.