Postavili smo vruće pitanje našim političarima: Da li biste letovali u Hrvatskoj?!
Foto: Stefan Jokić / Jelena Vučetić / Beta

usled stalne tenzije

Postavili smo vruće pitanje našim političarima: Da li biste letovali u Hrvatskoj?!

Jasno je šta Vojislav Šešelj misli o letovanju kod suseda, ali neki od političara će vas iznenaditi
Objavljeno:

Boško Obradović, predsednik političke stranke Srpskog sabora Dveri, bio je veoma raspoložen za ćaskanje. Otkrio nam je šta misli o letovanju Srba u Hrvatskoj i neprijatnom ophođenju Hrvata, ali i gde će se on uputiti ovog leta.

foto: Damir Dervišagić

- Znam da tenzija postoji, oduvek je tako. Iako za to nema potrebe, dešava se. Poštujem naše susede, ali nema potrebe ići bilo gde drugde, kada u Srbiji imamo sve. A što se neprijatnosti tiče, mogu samo da kažem, ko ih tera da idu tamo ako se ne osećaju prijatno. Ja ću svoj odomor provesti na Moravi. Volim da obilazim Srbiju i da se divim svim lepotama koje poseduje - rekao je Obradović.

Zoran Babić, član SNS, iako nije u Beogradu, već u Vrnjačkoj banji gde se održava Vrnjački karneval, rado je porazgovarao na temu letovanja na hrvatskom primorju.

foto: Fonet

- Šta da vam kažem. Čuo sam šta se dešava kada naši ljudi odu tamo, ali moramo da priznamo da je takva situacija nešto što je stalno. Ja ove godine neću ići nigde, trenutno sam u Vrnjačkoj banji, uživam i ovom prilikom pozivam i vas da dodđete i uživate u svemu što Srbija ima da ponudi - rekao je Babić kroz osmeh u razgovoru za Espreso.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.