Postavili smo vruće pitanje našim političarima: Da li biste letovali u Hrvatskoj?!
Foto: Stefan Jokić / Jelena Vučetić / Beta

usled stalne tenzije

Postavili smo vruće pitanje našim političarima: Da li biste letovali u Hrvatskoj?!

Jasno je šta Vojislav Šešelj misli o letovanju kod suseda, ali neki od političara će vas iznenaditi
Objavljeno:

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić, iako je rođena u Hrvatskoj, ima svoje mišljenje o ovoj situaciji i dala je veoma jasan i interesantan odogovr na naše pitanje.

foto: Stefan Jokić

- Naravno da postoji negativan naboj i tenzija. Oduvek je tako. Nisam iznenađena što se takve stvari dešavaju. Iskreno nisam bila u Hrvatskoj jako dugo. Poslednji put sam je posetila 2013. godine na jedan dan. Lično, ne bih otišla u Hrvatsku na letovanje, nisam je dugo posećivala i nakon godinu dana neprestanog rada, ukoliko želim da se odmorim, za svoj novac, sigurno neću otići negde gde će me vređati ili ponižavati. Mislim da vam je jasan moj odgovor - rekla je ona za naš portal.

Čini se da ni politička elita u Srbiji nije oduševljena idejom da letovanje provedu u Hrvatskoj. Sudeći po njihovim odgovorima, svi su svesni da će sukoba i razmirica uvek biti, ali opet se niko ne libi da to iskaže sam.

S druge strane, imamo i one suprutnog mišljenja, koji se već godinama unazad, rado odlučuju da se odmore u susednoj državi.

Boris Tadić na primer, redovno letuje na hrvatskom primorju. U tome mu se pridružuju i Bojan Pajtić, kao i lider LDP Čedomir Jovanović.

(M.B.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.