Pekar, lekar, apotekar: Ovo su hit zanimanja srpskih političara, dok nisu postali slavni! (FOTO)
Foto: Reuter/Stock/Stefan Jokić

nosili gajbice, radili svašta !

Pekar, lekar, apotekar: Ovo su hit zanimanja srpskih političara, dok nisu postali slavni! (FOTO)

Podsećamo vas na neka od zanimanja političara koji u 2016. godini "vedre i oblače" Srbijom. Bilo da su u poziciji ili opoziciji, imaju dosta zajedničkih karakteristika
Objavljeno:

Saša Radulović - Održavao nuklearne elektrane

foto: Dado Đilas/Reuter

Ekonomski konsultant Saša Radulović iz Srbije je otišao krajem osamdesetih godina prošlog veka. U njegovoj biografiji na sajtu B92, za koji piše blog, navedeno je da je živeo i radio u Nemačkoj, Kanadi i SAD. Vratio se u Srbiju 2005. godine, gde je imao firmu i bio stečajni upravnik nekoliko preduzeća. Licencirani je stečajni upravnik i portfolio menadžer.

Od 1990. do 1994. godine radio je u Simensu u Nemačkoj i SAD, na sistemima za nadzor nuklearnih elektrana u Nemačkoj, Rusiji i SAD.

Od 1994. do 1996. godine radio je u Torontu za Antares-EDS-Amdahl kao menadžer razvojnog tima realizacione baze podataka.

Od 1996. do 1998. godine bio je potpredsednik za razvoj, a zatim član Upravnog odbora Interpa Medical Networka, čiji je proizvod bio informacioni sistem za radiologiju.

Radio i kao finansijski ekspert Republičkog i Specijalnog tužilaštva u oblasti stečaja i berze. Sa timom eksperata drži kurseve za tužioce iz oblasti privrednog kriminala

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.