Predsedniče, izgubili smo izbore, pobedio je narod! Manda je bio prvi SPS-ovac koji je pozvao Slobu da se povuče!
Foto: Fonet / Profimedia

da li ste ovo znali?

Predsedniče, izgubili smo izbore, pobedio je narod! Manda je bio prvi SPS-ovac koji je pozvao Slobu da se povuče!

Iako su rezultati izbora od 24. 9. 2000. godine jasno pokazivali da su Milošević i SPS poraženi, niko od njih nije hteo da odstupi tvrdeći da se ide u drugi krug
Objavljeno: 12:41h

On se četiri dana po glasanju obratio predsedniku SPS Slobodanu Miloševiću otvorenim pismom. Ovo su delovi tog obraćanja.

foto: Aleksandar Jovanović Cile
- Poštovani predsedniče, socijalisti Vračara sigurno najbolje znaju šta znače partijska disciplina i partijski rad. Ovde smo izbore izgubili, mi na našem nivou, a Vi predsedničke. Ali nemojte dozvoliti da izgubimo obraz i dostojanstvo. Čestitajmo pobednicima, a pobedio je narod. Ne dozvolite da lažovi i nesposobnjakovići u Vašem okruženju svojim lošim procenama i lažima dovedu narod, Vas i nas u bilo kakav sukob, jer, verujte mi, oni odavno ne štite ni vas, ni članstvo SPS-a, ni državu, već samo svoje interese!!! Za svakog pravog socijalistu ne postoji drugi, a ni bilo koji sledeći krug, napisao je predsedniku 28. septembra glumac Milorad Mandić Manda. Ovo kao da je bilo pre 200 godina: Na današnji dan DOS je uništio Slobu i SPS! (VIDEO) Milošević se oglušio na Mandićev savet. Nekoliko dana kasnije počeli su ulični protesti koji su kasnije prerasli u opšti bunt, koji se 5.oktobra završio svrgavanjem Miloševića i SPS-a sa vlasti. (Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.