Titula Vučićevog naslednika donosi mi probleme: Selaković o novim funkcijama koje mu pripisuju
Foto: Beta

zadovoljan tu gde jeste

Titula Vučićevog naslednika donosi mi probleme: Selaković o novim funkcijama koje mu pripisuju

Nikola Selaković otkriva da nema ambicije da zauzme funkciju premijera ili gradonačelnika i da mu je trenutno prioritet da radi na sebi

Objavljeno:

I TOMA DOBIO ORDEN! Lukašenko uručio Nikoliću znamenito priznanje! (FOTO) (VIDEO)

Selaković smatra da bi Aleksandar Vučić trebalo da ostane na čelu SNS-a i nakon preuzimanja funkcije predsednika Srbije, za razliku od Tomislava Nikolića koji je u toj situaciji podneo ostavku, jer su "različiti politički trenuci":

foto: Beta

"Nikolić je povukao potez na kom mogu samo da mu čestitam, ali je to bio trenutak u kome je takav potez bilo vrlo popularno povući, ali mogu reći i sigurno. Jer, Nikolić je znao da onaj kome ostavlja SNS samo može da ojača stranku. I zaista nije pogrešio".

Prema njegovim rečima, SNS kakva je danas jeste delo Vučića, dok je za nastanak SNS-a, dolazak stranke na vlast i za pobedu protiv Tadićevog režima najzaslužniji bio Tomislav Nikolić.

BELI TRAŽI ODGOVOR: Ko je platio predizborni miting Aleksandra Vučića u Mladenovcu?

Komentarišući opoziciju, on navodi da opozicija ima manjak ideja i kaže da svi oni koji danas čine srpsku opoziciju nikad nisu ostvarili ono što su obećavali: "Ostvarila je vlast Aleksandra Vučića. Opozicija zato ima problem identiteta. Oni suštinski ništa ne zameraju Vučićevoj politici, već bi voleli da je oni sprovode samo da Vučića nema. To je suština njihovog delovanja". Po Selakovićevom mišljenju Saša Janković je primer zloupotrebe visoke državne funkcije zaštitnika građana u političke svrhe, iako je to Ustavom i zakonom najstrože zabranjeno.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.