Ne mogu oni nas da nazivaju bagrom! SNS U MLADENOVCU POLUDEO ZBOG BELOG!
Foto: Reuters

nove prepirke!

Ne mogu oni nas da nazivaju bagrom! SNS U MLADENOVCU POLUDEO ZBOG BELOG!

Mladenovački naprednjaci izdali saopštenje o radu odborničke grupe na čijem je čeli Ljubiša Beli Preletačević
Objavljeno:

Ovakav potez tadašnjeg rukovodstva mladenovačke Direkcije, sa prispelim kamatama, građane Mladenovca koštaće 7.500.000 dinara.

U istom periodu, u postupku kontrole namenskog i zakonitog korišćenja sredstava sopstvenih prihoda za period od 1. 1. do 8. 6. 2010. godine, Budžetska inspekcija grada Beograda otkrila je nezakonitosti u poslovanju JP "DIP Mladenovac" i 10. 2. 2011. donela rešenje kojim se nalaže Direkciji da, u cilju otklanjanja nezakonitosti, na račun Izvršenja budžeta grada Beograda uplati iznos od 58.842.618,00 dinara na ime naknade za uređenje građevinskog zemljišta. Rok za izvršenje bio je 10 dana.

foto: Nebojša Mandić

Odbornička grupa Srpske napredne stranke postavlja pitanja:

- Da li je gospodin Vladimir Tripković, koji se zalaže za nestranačko zapošljavanje, do radnog mesta došao putem konkursa ili je tadašnje rukovodstvo opštine aminovalo njegovo zaposlenje kao nagradu gospođi Tripković za "dobro" obavljen posao u JP "DIP Mladenovac"?

- Da li je politički moralno da Tripković, kao šef odborničke grupe "Beli - samo jako" u lokalnoj Skupštini i ušuškani sin gospođe koja je bila rukovodilac najvažnijeg javnog preduzeća i član Veća gradske opštine Mladenovac, konstantnim vređanjem i pozivanjem na odgovornost sadašnje vlasti, bez ikakvih argumenata i dokaza, skreće pažnju sa posledica nezakonitog rada i eventualnog sticanja protivpravne koristi gospođe Tripković?

- Da li je 7,5 miliona dinara moglo da se iskoristi za obnovu bar jednog vrtića, škole ili izgradnju dečijih igrališta", kaže se na kraju saopštenja Odborničke grupe Srpske napredne stranke u SO Mladenovac.

BONUS VIDEO: Demostranti iza RTS 26.04

(Espreso.co.rs/ Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.