Ne mogu oni nas da nazivaju bagrom! SNS U MLADENOVCU POLUDEO ZBOG BELOG!
Foto: Reuters

nove prepirke!

Ne mogu oni nas da nazivaju bagrom! SNS U MLADENOVCU POLUDEO ZBOG BELOG!

Mladenovački naprednjaci izdali saopštenje o radu odborničke grupe na čijem je čeli Ljubiša Beli Preletačević
Objavljeno:

Odbornička grupa SNS u SO Mladenovac izdala je saopštenje u kome se osuđuje ponašanja Vladimira Tripkovića, šefa odborničke grupe Beli-Samo jako u Mladenovcu, i tvrdi da su mnogi simpatizeri, prijatelji i roditelji članova pokreta Beli - Samo Jako vršili vlast u GO Mladenovac upravo u periodu kada su nastale najveće nepravilnosti u radu opštine.

- Nedopustivo je da odbornička grupa "Beli - Samo Jako" i njen šef Vladimir Tripković, kolege odbornike - članove odborničke grupe SNS, nazivaju bagrom, omalovažavaju i potcenjuju- navode iz SNS-a.

foto: Filip Plavčić

U svojim izlaganjima, odgovornost za sve zatečene, dugogodišenje protivzakonite radnje,Tripković pronalazi u redovima Srpske napredne stranke, pritom zaboravljajući na činjenicu da su mnogi simpatizeri, prijatelji i roditelji članova pokreta "Beli - Samo Jako" vršili vlast u GO Mladenovac upravo u periodu kada su nastale najveće nepravilnosti u radu opštine, navodi se u saopštenju OG SNS Mladenovac.

Mladenovački naprednjaci dalje navode da je SNS od preuzimanja odgovornosti za funkcionisanje opštine - odgovornim i savesnim ponašanjem i uspostavljanjem reda u svim segmentima, otklonila je svaku mogućnost bilo kakvih protivzakonitih radnji, zalažući se, pritom, da svi oni koji su u prethodnom periodu vodili opštinu i javna preduzeća, a koji su se ogrešili o zakone Republike Srbije, budu procesuirani- navodi SNS.

foto: Printscreen/YouTube/espreso.co.rs

U saopštenju se dalje kaže:

- Podsećamo da je JP "DIP Mladenovac" u periodu 2009. - 2010. godine, kada je direktor i pravni zastupnik tog preduzeća bila Snežana Tripković, majka gospodina Tripkovića, potpisalo ugovor o cesiji postajući garant privatnom preduzeću "Sever Elektro" d.o.o. za kredit u vrednosti od 6.000.000 dinara. Uslovi spornog ugovora o izvođenju radova na izgradnji smeštajnog i hiruškog objekta u Azilu za napuštene životinje u Selo Mladenovcu do dan danas nisu ispunjeni, iako je JP "DIP Mladenovac", suprotno ugovoru o cesiji, u više navrata izvršilo plaćanja preduzeću "Sever Elektro" d.o.o. kršeći obaveze iz ugovora-

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.