PREMIJERKA BRNABIĆ U NEVIĐENOM IZDANJU: Ispod šatre sa trubačima, DOBILA I POZIV ZA SVADBU (FOTO)
Ana Brnabić, Foto: rina

DOMAĆINI

PREMIJERKA BRNABIĆ U NEVIĐENOM IZDANJU: Ispod šatre sa trubačima, DOBILA I POZIV ZA SVADBU (FOTO)

Osim što su je dočekali domaćinski kako dolikuje u ovom kraju Srbije, predsednici Vlade je uručen i poziv za svadbu

Objavljeno:

Retko kome su se meštani Kablara obradovali kao juče premijerki Ani Brnabić, koja je u pratnji minstara turizma i saobraćaja kao i predstavnicima gradske vlasti došla da položi kamen temeljac za izgradnju staklenog vidikovca na vrhu planine. Spremili su kako dolikuje i pečeno prase, poslužili je slatkom od divljih kablarskih jagoda, ali i ugostili ispod šatora uz nezaobilazne trubače.

- Kablarci su pokazali izuzetnu snagu i zajedništvo, pokazali su kako se brani i ne da svoje, nekima koji odavde uopšte nisu. Bez njih sve ovo ne bi bilo moguće i stoga im beskrajno hvala. Ovo što radimo radimo za njih, za njihovu decu koja će i sada u svom selu moći da imaju svetlu budunost, rekla je Ana Brnabić dok je sedela sa meštanima.

Osim što su je dočekali domaćinski kako dolikuje u ovom kraju Srbije, predsednici Vlade je uručen i poziv za svadbu koja će biti upriličena pod šatorom, nedaleko od mesta na kome je juče svečano započela izgradnja vidikovca.

Ana Brnabić
Ana Brnabićfoto: rina

- Ja sam samohrana majka. Podigla sam sina u ovim vrletima i hvala Bogu, dočekala sam da ga oženim. Pravimo svadbu pod šatrom u našem selu, 15. oktobra. Biće nam velika čast da budete naš gost jer ste nas sve zadužili”, kazala je Mira Vasilijević premijerki Ani Brnabić, pozivajući je da bude njen gost na najradosniji dan u njenom životu.

Bonus video:

01:46

Ana Brnabić posle sastanka sa predsednikom Vučićem

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.