NIJE RIK IZABRAO PREDSEDNIKA, VEĆ GRAĐANI! A što se ostalih tiče - Tako mali Đokica zamišlja politiku! Vučić progovorio o opoziciji!
Foto: Fonet

sve im je rekao

NIJE RIK IZABRAO PREDSEDNIKA, VEĆ GRAĐANI! A što se ostalih tiče - Tako mali Đokica zamišlja politiku! Vučić progovorio o opoziciji!

- Onda bi se pravili izbori za RIK, pa koga RIK izabere taj je predsednik. To je smešno - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara
Objavljeno:

Tada su, kako je dodao, tvrdili da nije istina, DOS-ovski mediji su pisali da se radi o Vučićevoj izmišljotini, a danas sami najavljuju nemire i radikalizaciju.

- Sve dok je mirno, mogu da šetaju narednih deset godina. Kada budu ugrožavali tuđa prava, nasilno pokušali bilo šta da reše država će da reaguje. Nasilje, siledžijstvo država neće dopustiti - poručio je Vučić.

Do sada ništa od toga nisu učinili, pa država na proteste gleda kao na deo demokratije.

foto: Filip Plavčić

Poručio je da nema razloga za nervozu, a da su nervozni neki politicari koji su mislili da će izazvati reakciju vlast.

- Neće izazvati nikakvu reakciju vlasti - podvukao je Vučić.

Na pitanje da li se radi o pobuni bogatih protiv naroda, rekao je da ne misli da su svi bogati na protestima, ali da ima prilično bogatih, koji su dobili mnogo od države ili su na drugi način zaradili mnogo novca, ali ima i onih koji nisu.

Ukazao je da stranka na vlasti ne želi da pravi istu grešku kao „oni" koji omalovažavaju građane, i da je važno pronalaziti rešenja u budućnosti, pokazati razliku.

Naveo je da je, za razliku od drugih, uvek spreman da odgovori na sva pitanja.

foto: Printscreen/facebook

- Ma koliko im se ne dopada ja sam po prirodi demokrata. Za mene su svi isti i to će biti i kada budem predsednik, ma koliko mi teško pada da odgovaram na pitanja koja nemaju nikakvog smisla - rekao je Vučić dodajući da je to važno za političku demokratsku budućnost Srbije.

(Espreso.co.rs/Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.