MUZIČAR KOJI JE OBJAVIO SNIMAK KRAĐE: Našao sam ga na internetu, policija ZNA KO GA JE OBJAVIO! (FOTO)
Foto: Printskrin Fejsbuk / Predrag Gostović-Peca

pronašao snimak na fejsu?

MUZIČAR KOJI JE OBJAVIO SNIMAK KRAĐE: Našao sam ga na internetu, policija ZNA KO GA JE OBJAVIO! (FOTO)

Snimak koji je objavio vrlo brzo je zainteresovao sve, pa je počeo da se širi mrežama neverovatnom brzinom, a zato je privukao i pažnju policije
Objavljeno:

Prema njegovim rečima, snimak koji je objavio vrlo brzo je zainteresovao medije, ali i same građane, pa je počeo da se širi mrežama neverovatnom brzinom, a zato je privukao i pažnju policije.

"Pošto su ga objavile novine, normalno je da je i policija odmah došla, ali bili su korektni i samo su uzeli izjavu od mene u svojstvu svedoka koji je video snimak. Utvrdili su da ga nisam ja napravio, te da sam ga u istom trajanju i bez obrade naknadno postavio na društvene mreže", kazao je Gostović.

On je dodao da se u ovakvim situacijama oseća nebezbedno i ugroženo, pogotovo kada "sve novine objave ovakvu priču u roku od sat vremena", sa imenom i prezimenom, jer to izgleda kao "poternica za naprednjake".

"Neko ko zna gde živiš i koga interesuje da te nađe, on te na ovakav način može pronaći. Treba da zalutam na svojim svirkama u neki kraj i da mi neki naprednjaci nalete i kažu: 'aha ti si taj'", kazao je Gostović za Betu.

Ministrastvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal pokrenulo je istragu povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, na kome se vidi ubacivanje u kutiju listića koji liče na izborni materijal.

Saopštili su da postoje indicije o slučaju i da očekuju razrešenje.

(Espreso.co.rs / Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.