NEKA SAMO DOĐU KOD ČIKE NA KONVENCIJU: Preletačević drži miting u Mladenovcu, dobio štafetu, a kad čujete šta znači beli orao... (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

opšte ludilooooo!

NEKA SAMO DOĐU KOD ČIKE NA KONVENCIJU: Preletačević drži miting u Mladenovcu, dobio štafetu, a kad čujete šta znači beli orao... (VIDEO)

Beli je pozvao sve ljude da se pridruže skupu, a ako nisu u mogućnosti da obavezno izađu na izbore
Objavljeno: 20:34h

Beli je doneo belog orla na skup, a onda je objasnio za Espreso zašto.

foto: Espreso.co.rs

- Beli orao je miks fašizma, kiča i komunizma, objasnio je Preletačević.

Ljubiša je takođe dobio još jednu štafetu koju je ponosno nosio sa sobom!

foto: Espreso.co.rs

Jedan od njegovih budućih glasača nam je objasnio zašto baš Beli treba da pobedi!

Novinarka Espresa je porazgovarala sa Belim, a usput je "opalila" jedan selfi.

foto: Espreso.co.rs

Prilepak nam je objasnio zašto ljudi treba da izađu na izbore.

- Ovo je idealna prilika da narod lupi šamar svima koji su vladali prethodnih 35 godina.

Portparol Građanskog pokreta "Beli - Samo jako" Stevan Vlajić je prvi govornik, koji je rekao da je diverzija koju ovaj pokret pokušava da izvede je potpuno opravdana, i da je u ovoj situaciji jedini način borbe "satirična gerila".

- Ovo je za sada ostvareno samo u Mladenovcu, a biće nam zadovoljstrvo da narednih godina budemo primer svim drugima u Srbiji, kojih ima mnogo više nego što se čini, što će se vidfeti drugog aprila, rekao je Vlajić.

- Postavljamo pitanje premijeru koji od njegovih imenovanja nije satira. Što se sdame predsedničke funkcije tiče, nju obavlja i dalje Nikiolić, pa onda se kaže da je Beli neozbilja. S druge stane imamo nemoćnu opoziciju, nikako da se postavi pitanje ko od njih može da pobedi na izborima, a da to nije Beli, upitao je Vlajić.

On je rekao da danas u Srbiji inat ima mnogo veću snagu od racionalnosti.

- Novi izbori nas očekuju za 5 godina. Da narednih pet godina ne bi imali

reprizu ovih pet godina, iuztađite i zaokružite broj 5, poručio je Vlajić.

Vladimir Tripković, šef odborničke grupe "Beli - samo jako" u Skupštini GO Mladenovac rekao je Beli surfuje na kreativnom talasu koji je zahvatio srpsko duštvo.

- Beli se obratio svima, a razumeli su ga pristojni kreativni ljudi. Dok traje ova energija, neće se sve završiti u nedelju, ova priča će promeniti društvo nabolje.Beli očekuje od vas da budete kontrolori loših postupaka vlasti. Očekujem da na izborima "bacite peticu", Beli ima najbolji program - ozdravljenje srpskog društva, jer kada ono bude zdravo, donosiće ispravne političke odluke. Pozivam sve kontrolore, vodite računa jer ima nekih novih pravila, da petica ne postane šestica, rekao je Tripković

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.