LUKSUZNE VILE, BAZENI I PAŠNJACI: Ovo je imovina kandidata za predsednika! (II DEO)
Foto: AP, Reuters, Damir Dervišagić, Stefan Jokić, Zorana Jevtić

imovinu na sunce!

LUKSUZNE VILE, BAZENI I PAŠNJACI: Ovo je imovina kandidata za predsednika! (II DEO)

Mogu da vam glume da su skromni, ali ovo je ono što zaista imaju
Objavljeno: 10:51h

9. Aleksandar Popović

foto: Beta

Popović prima profesorsku platu od 95.000 dinara. Ima tri stana, ali je zanimljivo da nije želeo da otkriva lokaciju dva od njih.

Onaj za koji se zna platio je 240.000 evra, i reč je o trosobnom stanu finansiranom kreditom. Prema ugovoru o kreditu, stan će otplaćivati do juna 2036. godine.

Neposredno pre kandidature za predsednika, Popović je u Beogradu osnovao firmu "Ilmarinen consulting", a novinari KRIK-a su otkrili i da je vlasnik istoimene ofšor kompanije na Kipru.

10. Milan Stamatović

foto: Filip Plavčić

Milan Stamatović predsednik je opštine Čajetina već 13 godina. Stamatović je vlasnik porodične kuće na Zlatiboru. U okviru kuće izdaje nekoliko apartmana preko agencije koju vodi njegova supruga.

Ukupna imovina njegove porodice procenjena je na 204.530 evra.

Vozi automobil vredan 5 i po hiljada evra.

11. Nenad Čanak

foto: Fonet

Kao poslanik, Čanak ima platu od 105.256 dinara. Čanak je vlasnik dvospratne kuće u elitnom naselju "Lipov gaj" u Veterniku vredne 100.000 evra.

Nenad Čanak je vlasnik još jedne dvospratne kuće koju je kupio u avgustu 2014. godine, prema ugovoru. Čanak je prethodnom vlasniku kuće poklonio stan koji je posedovao u Veterniku i, na ime razlike u vrednosti nekretnina, isplatio 60.000 evra. Nalazi se nedaleko od prethodno navedene kuće u naselju "Lipov gaj".

Ima dva automobila, jedan vredan 13, drugi 20 hiljada evra.

Poseduje i pašnjake, zemljište...

(Espreso.co.rs / Krik)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.